Aktywne Wpisy

turbo7 +74
Hot dog za 16 zł, ale s-----l pyszny był
źródło: 20251212_142545
Pobierz
nicspecjalnego +131
Ktoś powinien wreszcie wziąć się za konkursy organizowane dla dzieci w wieku szkolnym i przedszkolnym, zanim dojdzie do prawdziwego nieszczęścia.
Otóż jakiś czas temu, mój syn wrócił z przedszkola z informacją, że zbliża się kolejna edycja konkursu ekologicznego na rysunek lub instalację o tematyce eko. Młody jest naprawdę uzdolniony plastycznie i ma świetne pomysły, ale poprosił o drobne wsparcie w składaniu i klejeniu projektu elektrowni wodnej. Siedzieliśmy na tym dwa wieczory i
Otóż jakiś czas temu, mój syn wrócił z przedszkola z informacją, że zbliża się kolejna edycja konkursu ekologicznego na rysunek lub instalację o tematyce eko. Młody jest naprawdę uzdolniony plastycznie i ma świetne pomysły, ale poprosił o drobne wsparcie w składaniu i klejeniu projektu elektrowni wodnej. Siedzieliśmy na tym dwa wieczory i

A rolnicy to mieli najlepiej zanim zła Unia weszła.
@masz_fajne_donice: no tak, popełnili najgorszy błąd rodząc się biedni i w Polsce B
za to Polska A podejmuje najlepsze decyzje jebiąc po Polsce B
Polska B zagłosowała na typa z partii która sprowdziła migrantów masowo a właśnie ich się bojąc na niego zagłosowali. Ma to sens?
Zagłosowali na typa z partii która obniżyła wiek emerytalny przez co firmy masowo sprowadzają afrykanów i muslimów z azjii. Ma to
Komentarz usunięty przez autora
@masz_fajne_donice: bo są tańsi, to nie tak że w Polsce nagle ludzi zabrakło
Niech wprowadzą wiek 60 lat dla wszystkich - mężczyzn też. Zobaczysz jaka migracja się zacznie.
PiSowcy mam wrażenie kompletnie nie kontaktują skutków swoich działań.