Wpis z mikrobloga

Szacun dla Bronisława. On chociaż RAZ wygrał.
Najwyższa pora, aby wyborcy i politycy Platformy zrozumieli, że:
- Brak wykształcenia nie oznacza, że wyborca jest "gorszy"
- Sprzeciw wobec idiotycznych pomysłów z zagranicy to nie głupota, a racjonalna analiza
- Ludzi należy słuchać i szanować, a nie ciągle pouczać i wyzywać

Trzaskowski właśnie zakończył karierę polityczną.
A właściwie zakończył mu ją Tusk, który nie wystawił Sikorskiego, który mimo swojego poziomu ignorancji miał jednak większe szanse.

#polityka
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

- Brak wykształcenia nie oznacza, że wyborca jest "gorszy"

@fujiyama: jak młody to tak, gorszy. Jak można mieć 35 lat i nie zrobić durnej matury i tytułu technika?

- Sprzeciw wobec idiotycznych pomysłów z zagranicy to nie głupota, a racjonalna
  • Odpowiedz
  • 1
@Filipterka25: PiS podpisał fakt.
Ale chociaż się zreflektował że popełnił błąd.
Ja tam PiSu nie cierpię i mam nadzieję, że Karol będzie prezydentem sensownie prawicowym, a nie pisowskim jak Duda.
Zobaczymy.
  • Odpowiedz
PiS podpisał fakt. Ale chociaż się zreflektował że popełnił błąd.

@fujiyama: Nie czujesz niepokoju, że wspierasz ludzi co nie wiedzą co podpisują?

Ja tam PiSu nie cierpię i mam nadzieję, że Karol będzie prezydentem sensownie prawicowym,

@fujiyama: Facet jest dosłownie aferałem gdańskim, tyle że takim turbo, bo z nutką klasycznej gangsterki i liczysz, że... nie będzie aferałem gdańskim z nutką klasycznej gangsterki?
  • Odpowiedz
  • 0
@Filipterka25: nie głosuję na PiS. Głosowałem przeciwko Trzaskowskiemu, wpuszczaniu imigrantów, lewackich koncepcji uzdrawiania świata w postaci Zielonych Ładów i całego syfu, który idzie z UE. Czekam aż upadnie ten rząd, a Kaczyński i Tusk pójdą na emeryturę, żeby polityka przestała być polem bitwy.
I nawet wolę, żeby kradli pisowcy niż żeby UE grabiła nas na ciężkie miliardy.
  • Odpowiedz
  • 0
@Filipterka25: Nawrocki nie jest z PiS, więc przypisywanie mu wszystkich win Kaczyńskiego i jego bandy nie ma żadnego sensu.
A Tusk z rządem robi dokładnie to co PiS: wdraża Zielony Ład, wpuszcza muzułmanów itd.
Trzaskowski jest konstruktem unijnym, długim ramieniem Brukseli, które zostało właśnie odcięte.
Należy zmienić układ sił w Brukseli i zrewidować cała politykę nastawioną na zagładę gospodarki Europy.
  • Odpowiedz