Aktywne Wpisy

KNU-RZY-SKO +237
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

grand_khavatari +12
chciałbym zobaczyć badania od czego ludzie glupieją na starość to jest po 30stce
normalnie inteligentni błyskotliwi 10 lat temu a teraz wstawiaja boomerskie memy na SM
przepracowanie? przebywanie z dziecmi? odmózdzajacy kólchoz?
co piątek wstawka HEHE BEDZIE PITE
albo zdjecie ogórka i BĘDZIE KISZONE HEHE @ZOSIAZTWITTERA
to samo zauważcie na joemonsterze, przecież to te same osoby co wstawiały 10 lat temu błyskotliwy studencki humor a teraz zmienili sie jak digimony kurde
normalnie inteligentni błyskotliwi 10 lat temu a teraz wstawiaja boomerskie memy na SM
przepracowanie? przebywanie z dziecmi? odmózdzajacy kólchoz?
co piątek wstawka HEHE BEDZIE PITE
albo zdjecie ogórka i BĘDZIE KISZONE HEHE @ZOSIAZTWITTERA
to samo zauważcie na joemonsterze, przecież to te same osoby co wstawiały 10 lat temu błyskotliwy studencki humor a teraz zmienili sie jak digimony kurde

Najwyższa pora, aby wyborcy i politycy Platformy zrozumieli, że:
- Brak wykształcenia nie oznacza, że wyborca jest "gorszy"
- Sprzeciw wobec idiotycznych pomysłów z zagranicy to nie głupota, a racjonalna analiza
- Ludzi należy słuchać i szanować, a nie ciągle pouczać i wyzywać
Trzaskowski właśnie zakończył karierę polityczną.
A właściwie zakończył mu ją Tusk, który nie wystawił Sikorskiego, który mimo swojego poziomu ignorancji miał jednak większe szanse.
#polityka
@fujiyama: jak młody to tak, gorszy. Jak można mieć 35 lat i nie zrobić durnej matury i tytułu technika?
źródło: hq720
PobierzAle chociaż się zreflektował że popełnił błąd.
Ja tam PiSu nie cierpię i mam nadzieję, że Karol będzie prezydentem sensownie prawicowym, a nie pisowskim jak Duda.
Zobaczymy.
źródło: temp_file5585214375994953325
Pobierz@fujiyama: Nie czujesz niepokoju, że wspierasz ludzi co nie wiedzą co podpisują?
@fujiyama: Facet jest dosłownie aferałem gdańskim, tyle że takim turbo, bo z nutką klasycznej gangsterki i liczysz, że... nie będzie aferałem gdańskim z nutką klasycznej gangsterki?
I zobaczymy czy cokolwiek z medialnych doniesień się potwierdzi. Bo ABW dała mu 3x glejt, że jest czysty.
@fujiyama: Trzecim z kolei ze stajni kleptokratycznej.
I nawet wolę, żeby kradli pisowcy niż żeby UE grabiła nas na ciężkie miliardy.
A Tusk z rządem robi dokładnie to co PiS: wdraża Zielony Ład, wpuszcza muzułmanów itd.
Trzaskowski jest konstruktem unijnym, długim ramieniem Brukseli, które zostało właśnie odcięte.
Należy zmienić układ sił w Brukseli i zrewidować cała politykę nastawioną na zagładę gospodarki Europy.
@fujiyama: nie, wcale. Czarnek go przypadkiem bronił.