Wpis z mikrobloga

Żyjemy w kraju ,gdzie drżymy czy kibol nie wprowadzi się do pałacu prezydenckiego. Niezależnie od wyniku, to chyba największa nasza porażka jako narodu. #wybory #polityka
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Petroner: Jeśli drżysz gdy myślisz o takich rzeczach to weź może sobie jakiś xanax, albo wybierz się do psychiatry. 50% społeczeństwa nie ma z tym problemu. 90% z reszty zaakceptuje to kolejnego dnia. Ty drżysz, dlatego proponuję leczenie. Mi na stany lękowe kilka lat temu pomógł lek arketis. Polecam.
  • Odpowiedz
  • 6
@Neobychno: szanuję twoje zdanie, chociaż nie umiem pozbyć się wrażenia że cały ten post to drwina w moją stronę. To może inaczej, nie jest mi obojętny los kraju w którym żyję, już w 2015 popełniłem błąd myślenia "co złego może się stać, że Andrzej Duda jest prezydentem"? Okazuje się, że dużo i okazuje się, że może stać się więcej złego w przyszłości. Jeśli tobie to obojętne, to w porządku. Mi
  • Odpowiedz
nie widzi realnego zagrożenia

@kubson93: z ciekawości a co to za zagrożenie ? kibol będzie wszystko wetował, tęczowy będzie wszytko podpisywał ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Neobychno: może jednak ty się przejdź do psychiatry, jeśli bagatelizujesz wpływ partii na życie w kraju. Wielu ludzi przez zrujnowaną gospodarkę rękami niekompetentnych osób zakończyło przedwcześnie swój żywot. Jeśli myślisz, że polityka nie ma wpływu na życie szarych ludzi, przynajmniej takiego znaczącego, to zapytaj Ukraińców co tam w kraju słychać
  • Odpowiedz
@Neobychno: Trzeba się pogodzić z rzeczywistością, to jasne. Ale to, co PiS zrobił ze społeczeństwem wywołuje niezgodę. Wyrażenie niepokojów pomaga zmniejszyć stres, jak chcesz to bierz leki.
  • Odpowiedz
@Neobychno

@Petroner: Jeśli drżysz gdy myślisz o takich rzeczach to weź może sobie jakiś xanax, albo wybierz się do psychiatry. 50% społeczeństwa nie ma z tym problemu. 90% z reszty zaakceptuje to kolejnego dnia. Ty drżysz, dlatego proponuję leczenie. Mi na stany lękowe kilka lat temu pomógł lek arketis. Polecam.

Powiedz to może tym wyborcom co głosowali bo drżą ze strachu ba myśl o gejach i innych lgbt i
  • Odpowiedz
gdzie drżymy czy kibol nie wprowadzi się do pałacu prezydenckiego

@Petroner: tak tak Saszka bojem się i trzensem się ( ͡° ͡°)
  • Odpowiedz