Aktywne Wpisy

dudi-dudi +383

źródło: temp_file1626108576032173446
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj linkźródło: temp_file1626108576032173446
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Chciałem napisać kilka słów z szacunku do Was, choć będzie ich niewiele, bo i niewiele się dzieje. Dopadła nas rutyna, z czego ogromnie się cieszę.
Jak sobie radzimy? Myślę, że rewelacyjnie. Nie chcąc się chwalić, to naprawdę nie mam sobie nic do zarzucenia. Myślę że dobrze radzę sobie w tej niespodziewanej roli samotnego ojca.
Na Dzień Mamy odwiedziliśmy grób, oczywiście z laurką od syna.
Czy syn szuka mamy? Nie. Ale często woła "mama" do innych kobiet, zarówno znanych, jak i obcych. xD
Tłumaczę mu, ale niewiele to daje. xD
Gdy oglądamy zdjęcia, rozpoznaje mamę bez problemu. Przejeżdżając obok cmentarza, albo idąc na grób, wie, że idzie "do mamy".
Zdarza się, że dopada mnie pustka w domu. Ale może z czasem wykiełkują jakieś zmiany w życiu, czego sam sobie życzę. To chyba tyle na dzień dzisiejszy ( ͡º ͜ʖ͡º)
#chcesiewyzalic
Wpis jest kontynuacją tego posta: https://wykop.pl/wpis/80216775/mirki-i-mirabelki-bardzo-was-prosze-trzymajcie-kci/strona/1
@Gmeras: to oznacza, że zrobiłeś robotę i na swój dziecięcy sposób wie "co z mamą" i jest to naturalne dla niego.
Wszystkiego dobrego Miras, odezwij się czasem na tym tagu.
źródło: temp_file2361429491598820297
Pobierz@powsinogaszszlaja: już go nie dobijaj, chłop ma dostatecznie ciężko
Nie chciałbyś może założyć zbiórki na nagrobek? Z ładnego, szlachetnego kamienia, takiego który by się jej spodobał? Żeby nie było, absolutnie nie chcę cię urazić, mam w rodzinie taką ciotkę, która ilekroć odwiedza moją mamę zaczyna jej cisnąć, że „Pomnika rodzicom nie postawiła tyle lat od śmierci blablabla”, a mama po prostu nie chce, podobają jej się kamyczki którymi grób jest przysypany, ale jeśli to planujesz, to może pozwoliłbyś
Ale może z czasem wykiełkują jakieś zmiany w życiu, czego sam sobie życzę.
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)