Wpis z mikrobloga

Czy jest jakiś sklep stacjonarny lub internetowy gdzie mogę kupić bluzę z kapturem czy nawet bez niego ale 100% bawełna???
Byłem dzisiaj w reserved, h&m, cropp, house, martes i były same poliester/bawełna, w dodatku grube. Co to za patologia?
#modameska #moda
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@JonaszSynGrazyny: o! od Asosa ostatnio kupiłem 100% bawełna ale na zimę, bo gruba ale ładna przynajmniej.
Myślałem, że jak bawełna to lepiej, bo się człowiek nie poci i nie elektryzuje. Wytrzymała też i zwykle nie jest taka gruba... no i fajna w dotyku, prawdziwa.
Od Asosa mam długo używaną bluzę już kilka lat. No i szkoda, że na miejscu nie ma, bo różnie na mnie mogą leżeć te bluzy, zwłaszcza
  • Odpowiedz
@halogen12v: tak pytam bo ostatnio mi się trafiły jakieś z domieszką i w sumie to nie narzekam. A nawet jakąś ostatnio systemowa Nike kupiłem i jest n------a chemia jak tani ketchup ale jest naprawdę super na każdej płaszczyźnie.
  • Odpowiedz
Byłem dzisiaj w reserved, h&m, cropp, house, martes i były same poliester/bawełna, w dodatku grube. Co to za patologia?

@halogen12v: Patologia? Przecież w takich sklepach nigdy nie było bluz 100% bawełna, to sieciówki są. Jak chcesz bluzę z takim składem to chyba skateshopy najszybciej.
  • Odpowiedz