Aktywne Wpisy

akNe +197
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
lenovo99 +6
Jaka gra na początek przygody z planszówkami? Coś do 100 zł żeby było od 2 do 4 osób.
#grybezpradu #gryplanszowe
#grybezpradu #gryplanszowe

Posmarował dobrze papudze, która go najpierw wyciągnęła zza krat, a teraz dostał zgodę na wyjazd do jułesej niby w kwestiach biznesowych. Po tym co nawija, wyłożył kolejne 5 baniek, żeby móc wyjechać za wielka wodę.
Patrząc na kwestie ściągnięcia go do Polski w ramach ekstradycji, to może być ciężko. To, że Polska ma umowę podpisana z USA, nie oznacza, że odrazu go wydadzą. Poza tym może się tam przez długi czas ukrywać, ma środki na to.
Wystarczy połączyć wątki, że w chwili jego zatrzymania tuż po ostatniej loterii, prokuratura podała do wiadomości, że na dniach miał wyjechać do USA przez Maroko. On już wtedy wiedział co się świeci i że mogą mieć na niego podgląd, więc postanowił się zwinąć i ostatni raz nachapać kasa.
Wtedy nie wyszło, został zatrzymany. Ale teraz mi się wydaje, że wyjazd był tylko i wyłącznie w celu uniknięcia odpowiedzialności. Szczególnie, że w tym statement podkreśla, że grozi mu 25 lat i był pół roku na podsłuchu ale jest rekinem i wyru#&ał wszystkich, łącznie z Polskim wymiarem sprawiedliwości. A teraz popija drinki w ciepłej i słonecznej Kalifornii, śmiejąc się z wszystkich.
https://youtu.be/nisAMre3P7k?si=sNgqG2O-MX9V9pCH
#budda #buddatv #budda777 #youtube
W jakim celu wyjechał Budda do USA?
Dawno się tematem nie interesowałem, ale zawsze było:
- wiza turystyczna
- wiza turystyczno-rodzinna (pewnie inaczej się nazywa), na zaproszenie rodziny, z meldunkiem, gdzie przez x czasu
Tak się składa, że pojawiła się ta opcja w kwietniu 2025 i jak widać, całkiem prawdopodobne, że z niej skorzystał. Powiedzenie postawił wszystko na jedna kartę, w tej sytuacji nabiera nowego znaczenia.
Było to coś w stylu 'jest godzina 19, skończyłem pracę jadę do domu, w tle widzicie hale ale nie będę Wam jej pokazywać bo ją pokaże wam Kamil'.
Mniej więcej coś takiego powiedział, więc pewnie coś tu się będzie jeszcze działo
Budda miał się odnieść merytorycznie do zatrzymania i zarzutów, a minęło grubo ponad pół roku od zatrzymania i nic w tym temacie nie powiedział, poza tym statementem, który bądźmy szczerzy. Nic nie wnosi
I Ty myślisz że w tym "dokumencie" będzie przedstawiona prawda i tylko prawda? :-D