@IksdeHeheh: mnie jako katolika to razi. Dla takich ludzi nie ma żadnej świętości, której by nie użył w walce o swoją palącą się dupe, dlatego tak łatwo mu przychodzi odwoływanie się do Boga, walki o ojczyznę, walki ze złem itp
Matecki, ty głosie pustki i kłamstwa, Chcesz w Polsce władzę, lecz nie znasz jej sensu. Na sprzedaż wystawiasz honor i sumienie, Twój każdy krok to dla nas upokorzenie.
Zamiast w prawdzie stoisz, w błocie pełnym chciwości,
@mam_spanko: standard. Z opowiesci babci pamietam, ze im bliżej ktos w kościele od księdza siedział tym większym ch...em dla sąsiadów i okolicy byl. A już najgorsi ci co dookoła jeszcze się tym chwalili. Tutaj podobnie. Morde sobie religią wyciera a robi co chce.
@mam_spanko: Ludzie na każdym kroku podkreślający wartości takie jak Bóg, Honor, Ojczyzna to najgorsi kłamcy i mendy jakich nosi ta planeta. Bo to wszystko tylko na pokaz.
czasem strach cokolwiek napisac na tym portalu dla toksyków, bo od prostego gownowpisu wrzuconego "na odwal się" niektórzy gotowi są w stanie zrobić mi psychoanalizę i ze sie lansuje autem xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Chcesz w Polsce władzę, lecz nie znasz jej sensu.
Na sprzedaż wystawiasz honor i sumienie,
Twój każdy krok to dla nas upokorzenie.
Zamiast w prawdzie stoisz, w błocie pełnym chciwości,