Wpis z mikrobloga

• 2
@nicnievmim Te plus size nie. To gejowski archetyp urody, wyraźne (męskie) rysy sylwetki/twarzy. Promowany kiedyś przez projektantów o homo orientacji. Myślę, że jak tak pracują to ich choroby jakoś tę ścieżkę zawodową wspierają. Częste wśród dojrzewających dziewczyn (dlatego lubię ruch body positive).
  • Odpowiedz
@KenCzi: Wszystkie kobiety na zdjęciu mają BF w normie. Ostatnia może się kwalfikować na zbyt chudą, w ostateczności, ale zależy jaki ma genetyczny set point.

To gejowski archetyp urody, wyraźne (męskie) rysy sylwetki/twarzy. Promowany kiedyś przez projektantów o homo orientacji.

@KenCzi: XD
  • Odpowiedz
  • 0
@AVOIDME oho aha pewnie jakiś nawiedzony dietetyk albo inny głupi trener personalny po szkole chłopskiego rozumu.

Te laski nie mają miesni, pewnie nieregularne miesiaczki, ciekawy byłby też wymiar ich sprzeznych miednicy i gęstość kości. Ale ofc BODY FAT najważniejszym wyznacznikiem zdrowia xD.

Chłopie, to są doły arbitralnej normy jeśli nie poniżej. Ja rozumiem ludzkie preferencje i że szczupłość jest też fajna, ale jeszcze bardziej psyche takich lasek i tam nie ma
  • Odpowiedz
@nicnievmim: to się nigdy nie skończy XD

Zdjęcia takich kobiet a wykopki piszą „disgusting” XDDDD a na żywo jakby taka pracowała w starbaksie i zamówienie od niego przyjmowała, to większość wykopków, by zapomniała jak ma na imię, cicho by wyjąkała zamówienie i zrobiła całą czerwona XD ale w necie piszą „obrzydliwe” albo na jakieś zrobione laski piszą „mi się nie podoba” XD

@Tomek3322
Zimny-jak-lod - @nicnievmim: to się nigdy nie skończy XD 

Zdjęcia takich kobiet a wy...

źródło: IMG_3184

Pobierz
  • Odpowiedz