Aktywne Wpisy

yaszczur +20
Chciałem tylko oznajmić, że niejaka @annlupin to konfident wcinający rogale z moderacją.
"Str@jk" polegał na niepodejmowaniu aktywności w postaci wrzucania znalezisk, wpisów na mirko, komentowania i oceniania co też uczyniłem. Zaglądanie, było nawet wskazane, żeby uzupełnić sobie czarnolisto o takie jednostki (stąd pomyłka z dodaniem do obserwowanych).
Mało, że nie potrafisz powstrzymać się przed tworzeniem tych swoich gunwowpisów (nom) okazując chęć solidarności z tymi, którzy robili coś również w Twoim interesie,
"Str@jk" polegał na niepodejmowaniu aktywności w postaci wrzucania znalezisk, wpisów na mirko, komentowania i oceniania co też uczyniłem. Zaglądanie, było nawet wskazane, żeby uzupełnić sobie czarnolisto o takie jednostki (stąd pomyłka z dodaniem do obserwowanych).
Mało, że nie potrafisz powstrzymać się przed tworzeniem tych swoich gunwowpisów (nom) okazując chęć solidarności z tymi, którzy robili coś również w Twoim interesie,
źródło: 1000001330
Pobierz
annlupin +37
ciekawe cotam na mirko
źródło: annlupin778983
Pobierz

@tellet: tiaaa, raczej z datków i wyłudzeń od emerytów
@Nighthuntero: nadal to podtrzymuje, skąd bierzecie informacje XD
Zlikwidować!
A zarekwirowanym granulatem dla redaktorów Sakiewicza i Semki zasypać dziurę po kopalni Bełchatów.
@Tetsuya: ah, czyli tak jak fundacje i organizacje? Jak fundacja batorego, greenpeace, campus polska przyszłości?
O albo jak WOŚP, że gówniaki musiały stać z puchą by dostać punkty za wolontariat?
Inaczej: Każde ich kłamstwo powinno być zaskarżane do sądu lub odpowiedniej instytucji a następnie odpowiednio karane najlepiej finansowo. Albo nauczą się mówić prawdę albo zamkną się z powodu niewypłacalności.
@echelon_ bardzo dobry pomysł