Aktywne Wpisy

mirko_anonim +61
✨️ Jak radzić sobie z finansowymi dylematami w związku? Ⓘ
Tldr: moja narzeczona nie jest zadowolona z faktu, że pomagam finansowo moim rodzicom. Nie wiem co robić.
z narzeczoną planujemy ślub w następnym roku. Rzecz w tym, że coraz częściej widzę mniejsze i naprawdę zastanawiam się czy ten ślub to dobry pomysł, a po wczorajszej kłótni w ogóle zastanawiam się czy nie zerwać oświadczyn.
Jestem programistą i zarabiam bardzo dobrze. Narzeczona dowiedziała się, że
Tldr: moja narzeczona nie jest zadowolona z faktu, że pomagam finansowo moim rodzicom. Nie wiem co robić.
z narzeczoną planujemy ślub w następnym roku. Rzecz w tym, że coraz częściej widzę mniejsze i naprawdę zastanawiam się czy ten ślub to dobry pomysł, a po wczorajszej kłótni w ogóle zastanawiam się czy nie zerwać oświadczyn.
Jestem programistą i zarabiam bardzo dobrze. Narzeczona dowiedziała się, że

A330 +351
źródło: 1000028454
Pobierz

Uważasz ich za powaznych, że ich podałes?
@kalosz_zaglady: mnie bawiło jak płakał Sikorskiemu, że nie chcą z PO do niego przychodzić xD
@kalosz_zaglady: chyba w PL ciężko o poważnych dziennikarzy, których masz na myśli tych z TVN co atakowali PiS i żołnierzy za uszczelnianie granicy z Białorusią? Czy tych z TVP co wylewali szambo na opozycje i wychwalali PiS?
źródło: temp_file3666190350070756496
Pobierz@kalosz_zaglady: " nie zyskasz szacunku poważnych dziennikarzy" BUAHAHAHAHAHAHA XD
@kalosz_zaglady: xD aleś mu powiedział, na pewno się nie pozbiera. Ciekawe, czy chociaż ci ulżyło, uśmiechnięty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I jest zadowolony z wyniku jaki ma.
Wyczuł niszę i ją wykorzystał.