✨️ Obserwuj #mirkoanonim Zauwazam u siebie duze problemy z pamiecia. Nie potrafie sie czegos nauczyc, zeby to zapamietac i byc w stanie przytoczyc np miesiac pozniej w dyskusji. Mam wrazenie jakby moj mozg pracowal w trybie „zakuc-zapomniec”. Przeczytam cos, jestem w stanie to zapamietac na jakis czas, ale jak mnie zapytacie o to miesiac pozniej to juz nic nie pamietam. Kiedys tak nie mialem, majac nascie lat mialem dobra pamiec, a teraz w wieku 25 to jest tragedia. #zalesie #kiciochpyta #zdrowie #pamiec #medycyna
@mirko_anonim: zacznij sie klasc spac o normalnej porze i odstaw telefon a conajmniej godzine przed spaniem. Telewizor w sypialni to tez zly pomysl. Powinno pomoc, z opisu wynika ze mozg nie odpoczywa i stad takie problemy. Jak namietnie scrollujesz tiktoka/insta/shortsy to tez ma to wplyw na taka pamiec.
Zauwazam u siebie duze problemy z pamiecia. Nie potrafie sie czegos nauczyc, zeby to zapamietac i byc w stanie przytoczyc np miesiac pozniej w dyskusji. Mam wrazenie jakby moj mozg pracowal w trybie „zakuc-zapomniec”. Przeczytam cos, jestem w stanie to zapamietac na jakis czas, ale jak mnie zapytacie o to miesiac pozniej to juz nic nie pamietam. Kiedys tak nie mialem, majac nascie lat mialem dobra pamiec, a teraz w wieku 25 to jest tragedia.
#zalesie #kiciochpyta #zdrowie #pamiec #medycyna
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Jeżeli tak to powinieneś zrobić onkopakiet w diagnostyce, tzw metale ciężkie .
Jeżeli nie, to jest wiele innych czynników, pytanie o twój tryb życia i żywienia i czy jesteś np bardzo otyły.