Wpis z mikrobloga

@miras_smyras: wiem że teoria spiskowa ale ludzie mówią że pis i po miały "sojusz" żeby nikogo ze swoich nie wrzucać do paki ale przez te ostatnie 1,5 roku były akcje m.in. z balonowym, kamińskim i wąsikiem i pis nie postanowił wyciągnąć nic grubego na któregokolwiek posła z po, nawet na tuska gdzie codziennie grzano jego fur deutschland XD więc myślę że faktycznie nic nie mają
  • Odpowiedz
@miras_smyras: Jakbym czytał już setny raz ten komentarz, ty z jakiejś farmy trolli? Tak czy inaczej taguj te swoje wysrywy #polityka
Mamy dwóch beznadziejnych kandydatów i taka jest prawda, większość którzy w 1 nie głosowali na Nawrockiego, teraz to zrobią bo będą głosować przeciwko rafaeli.
  • Odpowiedz
@Rademedes: jeśli portal dokopał się na szybko do takich informacji to ktoś działający dłuzej może mieć więcej informacji. A typowe to jest wystawianie "kryształowego" przez PiS.
  • Odpowiedz
i taka jest prawda, większość którzy w 1 nie głosowali na Nawrockiego, teraz to zrobią bo będą głosować przeciwko rafaeli.

@Rademedes: mów za siebie. Ja w pierwszej turze głosowałem na Zandberga a w drugiej nie mam zamiaru dokładać cegiełki do uczynienie z Polski pośmiewiska.
  • Odpowiedz
@Rademedes skoro dziennikarze raz w tygodniu są w stanie wykręcić aferę Nawrockiemu to co będą w stanie wyciągnąć na niego ruskie służby ? Gdyby nie pisowski szef abw to typ nie dostał by poświadczenia bezpieczeństwa.
  • Odpowiedz
@miras_smyras co do zasady się zgadzam, ale powiedziałbym, że na pewno jest człowiekiem uczciwym zamiast wiarygodnym. Wiarygodność to bardziej spójne przekazywanie poglądów i nie zmienianie ich. Wiarygodność ma też niezłą, ale uczciwość, po tym prześwietleniu, musi mieć krystaliczną.
  • Odpowiedz