Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: a co jest nie tak z Ćwiękałą poza niskim wzrostem? z twarzy okej, ma giga dynamizm, kariera też mu idzie wiec gdzie tu obalenie blackpilla? a co do tej "ładnej spokojej żony" to jest zbyt mało publiczną osobą żeby móc wysnuwać jakiekolwiek wnioski.
  • Odpowiedz
Nie chce obalać #blackpill ale co chłopy sądzą o

@mirko_anonim: Klasycznie, podawanie 'przykładów' ludzi znanych, mniej lub bardziej, bogatych, mniej lub bardziej. Nauczcie się że to jest inny świat. Tam gdzie w grę zaczyna wchodzić pozycja i pieniądze to wygląd nie jest już na tyle ważny. Dopóki masz pieniądze i pozycję :) Związek to nie jest idealny, prawdziwy (najczęściej), ale no, jest.

A nawet jeśli
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Tomka bardzo lubię i śledzę. Nawet nagrał kiedyś odcinek o swoich kompleksach i walce z nimi. On generalnie nie jest brzydki, tylko bardzo delikatny z twarzy i niski. Ale nie jest odpychający. Na pewno nigdy nie stanowił wygląd przeszkody jeśli chodzi o pracę, zwłaszcza w komentatorce. Potrafił się wstrzelić, wykorzystał znajomość języków obcych, no i wielką znajomość piłki zwłaszcza latynoamerykańskiej. Jakimś przykładem na wyjście z przegrywu może być. Ale
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Na jednego takiego co mu się uda zarobić masę kasy swoja ciężką pracą i determinacją są zawsze tysiące jak nie więcej którym ciężka praca nie przyniosła takich korzyści, ale o tym się nie mówi to już nikogo nie interesuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kaminarii: kiedyś jak dorośniesz to wspomnisz moje słowa. Za stary już jestem by wierzyć w bajki i na tyle stary by mieć swoje doświadczenia. Wiec nie pitol mi tu glupot i wyjdz przegrywie z piwnicy.
  • Odpowiedz
kiedyś jak dorośniesz to wspomnisz moje słowa. Za stary już jestem by wierzyć w bajki i na tyle stary by mieć swoje doświadczenia.

@ONWRO95: Czyli to ten moment, kiedy boomer mający 40-50 lat będzie chciał powiedzieć jak wygląda aktualny 'rynek matrymonialny'? To tak jakby dziadek chciał się wypowiedzieć na temat muzyki której słuchają młodzi. Może coś tam kojarzy ale i tak nie ogarnia. Heh.

Wiec nie pitol mi tu glupot
  • Odpowiedz
@kaminarii: o jezu dzieciaku jakiś ty glupi. Czytać tez nie umiesz. Wyciągasz swoje pochopne wnioski i tylko tyle umiesz. Zdradzę Ci sekret jeszcze 30 nie mam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po pierwsze to musisz sobie zdawać z tego sprawę że świat nigdy nie jest zero jedynkowy. Samym wyglądem nic nie zdziałasz na dłuższą metę. Ok dużo pomoże w relacji z kobieta ale też nie zawsze. Jak
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
subtelny-sojusznik-74:

Nie chce obalać #blackpill ale co chłopy sądzą o takim Ćwiąkale albo Jarosławie Królewskim?

@mirko_anonim: a co maja sadzic? #blackpill jak i kazda inna "mentalnosc niewolnika" (pojecie nie ma nic wspolnego z niewolnictwem) nie polega na tym, zeby szukac przykladow rozwiazania tylko hejtowac to czego sie nie moze zdobyc i sposobow, ktore prowadza do
  • Odpowiedz