Aktywne Wpisy
Guadalajara +182
W końcu się zdecydowałam i kupiłem mieszkanie :) co prawda w Katowicach a nie w Krakowie (jak wcześniej zakładałem), ale udało się sporo urwać od ceny ofertowej, warto dzwonić i negocjować aż ktoś spuści z ceny. Fajna lokalizacja zaraz przy Trzech Stawach, będzie gdzie z pieskiem na spacery chodzić. Pracuję zdalnie, więc wolałem już osiedlić się w Kato niż kredytować się dużo więcej, a połączenia do Krakowa też są dobre. Wreszcie na
1dlaczegoja1 +1
#slubodpierwszegowejrzenia
Pytam po raz ostatni:
1) O co macie ból d...py do Kołcza?
2) W jaki sposób zmanipulował, a nawet skrzywdził (!) Karolinę?
Pytam po raz ostatni:
1) O co macie ból d...py do Kołcza?
2) W jaki sposób zmanipulował, a nawet skrzywdził (!) Karolinę?

@mirko_anonim: Klasycznie, podawanie 'przykładów' ludzi znanych, mniej lub bardziej, bogatych, mniej lub bardziej. Nauczcie się że to jest inny świat. Tam gdzie w grę zaczyna wchodzić pozycja i pieniądze to wygląd nie jest już na tyle ważny. Dopóki masz pieniądze i pozycję :) Związek to nie jest idealny, prawdziwy (najczęściej), ale no, jest.
A nawet jeśli
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@ONWRO95: tymczasem miliony ludzi którym życie się jakoś samo nie ulożyło:
@ONWRO95: Musisz.
@ONWRO95: nieironicznie życze ci aby jakiś pijany chłop wyjechał ci na czołówkę i może w tamtym momencie zdasz sobie sprawę co za debilizmy wypisujesz.
@ONWRO95: Czyli to ten moment, kiedy boomer mający 40-50 lat będzie chciał powiedzieć jak wygląda aktualny 'rynek matrymonialny'? To tak jakby dziadek chciał się wypowiedzieć na temat muzyki której słuchają młodzi. Może coś tam kojarzy ale i tak nie ogarnia. Heh.
Po pierwsze to musisz sobie zdawać z tego sprawę że świat nigdy nie jest zero jedynkowy. Samym wyglądem nic nie zdziałasz na dłuższą metę. Ok dużo pomoże w relacji z kobieta ale też nie zawsze. Jak
nic bardziej debilnego dziś nie przeczytacie
@mirko_anonim: a co maja sadzic? #blackpill jak i kazda inna "mentalnosc niewolnika" (pojecie nie ma nic wspolnego z niewolnictwem) nie polega na tym, zeby szukac przykladow rozwiazania tylko hejtowac to czego sie nie moze zdobyc i sposobow, ktore prowadza do