Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
mirki jak wygladala w waszych sytuacjach z #komornik kwesta anulowania odsetek? rok temu dowiedzialem sie o egzekucji komorniczej na koncie i splacalem ja bezposrednio na konto komornika bo mieszkam zagranica dzis zadzwonilem do komornika i okazalo sie ze rok moich wplat wlasciwie nieznacznie zmniejszyl dlug przez naliczane odsetki, pani z kancelarii komornika powiedziala mi ze istnieje mozliwosc zawarcia ugody co jutro chce zrobic ale nie wiem jak gadac z wierzycielem firma Protegat 1 Niestandaryzowany Sekurytyzacyjny Fundusz Inwestycyjny. bylem bezdomny pare lat, rok temu wzialem sie za siebie i zaczalem splacac wlasciwie wszystko co mi zostawalo z pracy zagranica, nie wiedzialem o istneniu ugod itp. myslicie ze mi anuluja? :(( #dlugi #finanse

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim zależy, musisz się wpasować w taki scenariusz by uznali, że masz intencję spłacania, ale z odsetkami to za dużo i ryzykowaliby całościowo problemy ze spłatą. Wierzyciel to chyba skupujący wierzytelności, więc to gorzej dla Twojego planu.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: masz jeden argument, no dwa spłacasz dobrowolnie i zarabiasz za granica więc jak cię te odsetki zniechęca to nic nie ściągną bo nie masz majątku (to trzeci argument właściwie) oni kupili ten dług za ułamek wartości i nawet jak spłacisz bez odsetek to i tak sporo zarobią
  • Odpowiedz