Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +136
Ma ktoś pomysł jak to pudło na rower umocować do roweru żeby przyjechać z ładunkiem z 20 km na lotnisko?
#zlomkiemprzezswiat #rower
#zlomkiemprzezswiat #rower
źródło: image_picker_E7C5E2F2-6AAE-4749-8701-AFBFFA4E1832-24676-000003432A0246F7
Pobierz
askey +84
Zostalem okradziony metoda na blika - ktos wlamal sie na konto czlonka rodziny i poprosil o kod. Sytuacja, ktorych bylo setki, wiec nie wzbudzila zadnych podejrzen. Moja glupota, moja strata.
Ale co o--------a policja to ja nawet nie xD
1. Zadzwonilem do banku - pytam czy jest mozliwosc zatrzymania/anulowania transakcji bo to kradziez.
- Oo prosze pana, jakie anulowanie, blik to platnosc natychmiastowa, nie ma takiej opcji
- To prosze mi podac jakies id tej transakcji
Ale co o--------a policja to ja nawet nie xD
1. Zadzwonilem do banku - pytam czy jest mozliwosc zatrzymania/anulowania transakcji bo to kradziez.
- Oo prosze pana, jakie anulowanie, blik to platnosc natychmiastowa, nie ma takiej opcji
- To prosze mi podac jakies id tej transakcji

stary majtczaka to mega śliski i bezczelny typ
swoimi pieniędzmi zrobi wszystko dla syna
nie ma postawionych zarzutów za pomoganie w ucieczce przekupywanie policji i prokuratury
ale wcześniej też miał sporo hajsu, było na wykopie dużo znalezisk o jego domu ale wszystkie skasowane za rzekomo DUPLIKAT xd - wykop dostawał pozwy od jego żony i jego rodziny więc umyli ręce w łatwy sposób
mam też parę 50%-100% pozapisywanych znalezisk, było to głównie o tym gdzie pracuje jego żona, goście weselni itp.
szukam szukam ale chyba miałem to na PC a nie na laptopie, mam tylko śladowe ilości jak z kimś na wykopie pisałem jak mnie czasami ktoś pytał
możesz za pomocą google łatwo znaleźć które znaleziska jeszcze działają a które nie i czytać przypięte linki
nie pamiętam adresu ale z głowy ci powiem że były to raczej te okolice
był murowany płot z tego co kojarze, ona była prostokątna ze skrzyłdami dwoma chyba
chyba beżowo-żółtawy kamień ale nie pamiętam
źródło: image
Pobierzźródło: Zrzut ekranu 2025-05-27 110842
Pobierzfaktycznie mega blisko ma do firmy
ładnie o------y dom
źródło: image
Pobierz