Wpis z mikrobloga

Majtczak wrócił do kraju - wielki sukces PO. Szkoda, że najpierw Zero pozwolił mu uciec, a Bodnar uwalił śledztwo w sprawie mataczenia policji. #majtczak
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@trustME: mało kto mówi o jego tatusiu
stary majtczaka to mega śliski i bezczelny typ
swoimi pieniędzmi zrobi wszystko dla syna

nie ma postawionych zarzutów za pomoganie w ucieczce przekupywanie policji i prokuratury
  • Odpowiedz
@Virti: był zamieszany chociażby w szwalnie - w nowym ładzie pis był jakiś program szwalni i tam jedna z jego firm była tym wałku
ale wcześniej też miał sporo hajsu, było na wykopie dużo znalezisk o jego domu ale wszystkie skasowane za rzekomo DUPLIKAT xd - wykop dostawał pozwy od jego żony i jego rodziny więc umyli ręce w łatwy sposób
  • Odpowiedz
@curiousboi: jak na streetview zobaczysz wille starego to ten wynajem apartamentu w ZEA to nic dla nich

szukam szukam ale chyba miałem to na PC a nie na laptopie, mam tylko śladowe ilości jak z kimś na wykopie pisałem jak mnie czasami ktoś pytał

możesz za pomocą google łatwo znaleźć które znaleziska jeszcze działają a które nie i czytać przypięte linki
  • Odpowiedz
@curiousboi: była zamazana po jakimś czasie dopiero
nie pamiętam adresu ale z głowy ci powiem że były to raczej te okolice
był murowany płot z tego co kojarze, ona była prostokątna ze skrzyłdami dwoma chyba
chyba beżowo-żółtawy kamień ale nie pamiętam
eSUBA94 - @curiousboi: była zamazana po jakimś czasie dopiero
nie pamiętam adresu ale...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz