Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Zawiodłem się na moim kumplu. W końcu znalazłem kobietę, a on do niej zarywał za moimi plecami (różowa pokazała mi wiadomości od niego). W dodatku sam jest w związku, ale chyba już znudzony, bo ta sama żonka od lat.
Ja już z nim trzymać nie planuję, pozostaje jedna tylko kwestia... Mówić jego żonie czy olać i uciąć kontakt raz na zawsze?

#zwiazki #logikaniebieskichpaskow #przyjazn #zdrada

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Twoja różowa zachowała się w porządku.
Ty już nie masz kumpla.
A na miejscu tej żony - raczej chciałbyś wiedzieć co robi Twój partner za Twoimi plecami.

Na pocieszenie powiem, że ktoś biorący się za zajętych partnerów (już abstrahuję od tego czy zdradza obecnego partnera) na rynku matrymonialnym mają ujemną wartość. Większość ludzi ma świadomość że taki ktoś na długotrwałego partnera nadaje się równie dobrze co trędowaty.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
pomysłowy-sojusznik-35: oczywiście że mówić, tak robią wrogowie nie kumple, w sposób taki żeby mieć pewność że jak najbardziej zniszczyłeś mu życie. Nic nie mówiąc robisz przysługę wrogowi, nie będzie szansy ponieść konsekwencji za swoje czyny które były przeciwko Tobie. Wrogom sie nie pomaga

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: To zależy jakie masz zasady i jaka ta żona. Jeśli porządna i spoko to jej pokaż , powiedz czemu zrywasz znajomośc z jej facetem. A jak jakaś taka jak on to niech się razem bujają w tej swojej "nudzie". Pozostaje jeszcze jeden wątek. Spróbuj to rozegrać tak żeby oni nie mieli potem sraczki do twojej żony za ujawnienie tego bo tak naprawdę dla niej to też było coś co
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: znajomy podrywając twoją partnerkę okazał Ci całkowity brak szacunku. Zostawiając to bez odwetu potwierdzisz swoją słabość. Wyślij screeny jego partnerce, bez cackania się i anonimowości. Skonfrontuj się z sytuacją a tylko podwyższysz szacunek do siebie.
  • Odpowiedz