Aktywne Wpisy

Arbuzlele +690
KorpoRozowa +1
Jestem ciekawa co o tym myślicie, bo mi coacherki zaczęły wjeżdżać na psychę.
Ja mam dwadzieścia kilka lat i pracuję w korpo, zarabiam ok. 4300 zł na rękę. Mój chłop, rówieśnik, pracuje fizycznie, robi nadgodziny i zarabia ok. 6000 zł na rękę. Mieszkamy razem, w małym mieście, w mieszkaniu mojej mamy, więc nie obciąża nas odstępne co miesiąc. Mamy wspólne konto w banku, na które przelewamy co miesiąc taką samą kwotę i z
Ja mam dwadzieścia kilka lat i pracuję w korpo, zarabiam ok. 4300 zł na rękę. Mój chłop, rówieśnik, pracuje fizycznie, robi nadgodziny i zarabia ok. 6000 zł na rękę. Mieszkamy razem, w małym mieście, w mieszkaniu mojej mamy, więc nie obciąża nas odstępne co miesiąc. Mamy wspólne konto w banku, na które przelewamy co miesiąc taką samą kwotę i z
Co uważacie za bardziej sprawiedliwe?
- Wpłacanie takiej samej kwoty na konto 68.7% (235)
- Wpłacanie procentowe od wypłaty np. po 40% wypłaty 31.3% (107)

Masz na stronie prezydenta ile ustaw podpisuje a ile wetuje.
_______
@Wraczek: bo nie będzie tranzycji dzieci i nie zabiorom pinionszków dzieciom i Polska nie będzie opętana przez diabły
tak to z są takie same założenia, jak te o które sam mnie oskarżasz. Za jednym kandydatem ciągnie się taki smród, haki (już nie wspominając o braku zdania w jakimkolwiek temacie - po wszystko będzie latać na Nowogrodzką) i środowisko w jakim się obracał. To według Ciebie jest całkiem bezpieczna opcja?
Duda
Nawrocki to ponury żart, a Trzaskowski tak samo, z tym że ma większe kompetencje i doświadczenie.
Nie idę na drugą turę. Nie ma bata że postawie krzyżyk przy którymkolwiek z
@Wraczek: bo za peło
@hiperchimera: Tak, bo za gościem nie stoi rząd, który miałby go poprzeć wobec jakiejkolwiek inicjatywy. Jedna siła będzie ograniczać
@miloszy: Czytałeś tą ustawę?
Dodatkowo, dzięki wprowadzeniu określenia „w związku z przynależnością” zamiast dotychczasowego „z powodu jej przynależności”, penalizowane będą również przestępstwa popełnione w błędnym przekonaniu co do cech pokrzywdzonego.
To otwiera furtkę do zgłoszenia za " nie nienawiści" obelgi typu "ty stara małpo" - przepis służy do tego, żeby nikt nie krytykował władzy.
Czemu niby, bo z tego co napisales to to nie wynika
Stoją za to kibole, ludzie mający konflikty z prawem i stary zgorzkniały facet, który poświęci wszystko i wszystkich dla swojej wizji.
Serio tego nie widzisz?
Duduś to przy tym człowieku ideał prezydenta.
Czyli idąc tym typem rozumowania, nie masz nic przeciwko, żeby nawet jakiś obcy agent z Rosji czy Uzbekistanu był zwierzchnikiem sił zbrojnych Rzeczpospolitej? Już nie wspominając o ułaskawieniach dla kolegów z partii.
"Nawet w rękach degenerata."
No to nie mamy o czym rozmawiać z zaślepionym wykopkiem. Jeśli widziałbyś Sebusia z lotniska