Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Stanowskiego oglądam jak mi coś poleci w tle na YT,

@ApoIIo: Różnica jest taka, że wiele osób śledzi jego działalność na bieżąco i zdaje sobie sprawę że on jest całkowicie pro pis, ale czasem, najczęściej kiedy w jego obecności nie ma Mazurka się kamufluje żeby taki ancymon jak ty uwierzył, że on nie jest stronniczy, natomiast tobie coś tam poleci do obiadu i wierzysz w niezależnego cysia.
  • Odpowiedz
stanowski jest tak samo wiarygodny jak ojciec chrzestny jego syna ktory wykonal 711 polaczen telefonicznych do zakladu bukmacherskiego “fryzjer”

@huradozik: ulubiony selekcjoner @Matpiotr który krętaczy, kiboli i kryminalistów by widział na każdym stanowisku od prezydenta do selekcjonera
  • Odpowiedz
@ApoIIo: przecież on po nim jedzie w sposób nie taki że to zły kandydat tylko jakby stano z tego wybrnął i pokazuje że on nie jest taki zły tylko źle to ujął w słowa xd
  • Odpowiedz
@markus666: Ja to oglądałem i mam inne spostrzeżenia. Mówi do „niego” jak do tępaka: patrz debilu jak to się prosto robi a Ty miernoto nawet tego nie umiesz. No ale dla niektórych może to i pokazywanie że to zajebisty gość jest…
  • Odpowiedz
@ApoIIo: Tam nie tylko stanowski i mazurek ale też łysy z generałem są mocno propis. Stanowski w debatach prawie wszystkie pytania zadał Hołowni i Trzaskowskiemu.
  • Odpowiedz
@Dorgarag: Ale za co ma uderzać teraz PiS jak PiS się schował do nory i nie wystawia nawet łba. Mówił już o TVP za Kurskiego mówił o Covidzie i nie słyszałem żeby ich wychwalał za to. To kanał o sprawach bieżących a nie TVP historia.
  • Odpowiedz