Wpis z mikrobloga

jeśli w tym przypadku w ogóle się zastanawiasz, to porównanie do bezrobotnego alkoholika jest faktycznie trafione :D

@Purple: dlatego ja zagłosuje na Karolka gangusa, bo przynajmniej jego akolici nie wyzywają wszystkich od najgorszych, za sam fakt posiadania mózgu i zadawania pytań xd

Wielka mi liberalna Europa
  • Odpowiedz
@ka-lol: Trafnie napisane. A potem słyszysz że to wszystko przez PiS, że plaforma nie jest winna niczemu, a jak coś obiecali, to co szkodzi obiecać? Wchodzisz na jakąkolwiek stronę jak tu i widać tylko jad z lewej strony na PiS, chrześcijaństwo i na wszystko co na prawo.
  • Odpowiedz
  • 1
@ka-lol Dla mnie nie ma też za czesto, nie ma większej różnicy, jeśli chodzi przynajmniej o ich elektora

Po obu stronach wystepuje chamstwo, nienawisc i zaslepienie, co mozna zobaczyc pod dowolnym postem na fejsie czy wykopie, na tematy polityczne...
  • Odpowiedz
  • 1
@ruthless95 No w pewnych kregach, istnieje jakas jedna narracja- jak katolik to na pewno zło chodzące, chrześcijaństwo zaorać... Tak samo z tym PiSem. Ja nie jestem jakąś ich zwolenniczką, ale część ludzi, potrafi bez uzasadnienia stwierdzic, ze wszystko co oni zrobili jest zle, a co zrobilo PO jest juz dobre. Czarnobiale widzenie swiata.
  • Odpowiedz
dlatego ja zagłosuje na Karolka gangusa, bo przynajmniej jego akolici nie wyzywają wszystkich od najgorszych, za sam fakt posiadania mózgu i zadawania pytań xd

@ka-lol: bardzo dojrzałe myślenie, bardzo się ciesze, że ludzie tacy jak ty mają takie same prawa wyborcze jak np. ja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz