Wpis z mikrobloga

• 54
zastanawiam się, ile ty masz lat. Nigdy nie zrozumiem pociągu do ogrodnictwa u ludzi lvl mniej niż 60. Coś z tobą jest nie tak, ziomek.

@Przypadkowy: nie interesuje mnie twoje ograniczone myślenie więc daruj sobie swoje "mądrości".
  • Odpowiedz
  • 3
ja mam 33, nie tak to jest chyba coś z ludźmi którzy p------ą takie głupoty

@Hoisin_Sticky_Ribs: nie zwracaj uwagi, to przegryw, który kiedyś mi tu groził i chciał się spotkać, a jak mu to zaproponowałem to stchórzył i "łeee, o tej porze nie mogę". XDD

Jeszcze na PW coś tam się srał. XDDD

https://wykop.pl/link/7624593/poganiacz-w-peugeot-cie-i-instant-karma/komentarz/128735563/ale-to-trzeba-miec-nasrane-we-lbie-by-poganiac-innych-bez-wzgledu-na-okolicznosci#128736395 - polecam wątek jak wszyscy po nim jechali jak po burej suce. :D
@Przypadkowy +3
@Krupier: uwielbiam tak robić zarówno w mojej ciężarówce, jak i moim starym Oplu.

Krupier - >ja mam 33, nie tak to jest chyba coś z ludźmi którzy p------ą takie głupot...

źródło: obraz

Pobierz
  • Odpowiedz
Nigdy nie zrozumiem pociągu do ogrodnictwa u ludzi lvl mniej niż 60.

@Przypadkowy: Jedni ćpają, inni chleją pod budką, jeszcze inni szukają atencji, ubierając swoje życie w nic nieznaczące precjoza. Są też tacy, którzy lubią upaprać łapy w ziemi.
  • Odpowiedz
Jedni ćpają, inni chleją pod budką, jeszcze inni szukają atencji, ubierając swoje życie w nic nieznaczące precjoza. Są też tacy, którzy lubią upaprać łapy w ziemi.

@powsinogaszszlaja: ja to wszystko rozumiem, ale to jakieś za spokojne jak na życie normalnego człowieka, który nie ma problemu z testosteronem. Przynajmniej ja tak uważam, mogę się mylić. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz