Aktywne Wpisy

duzy_gracz +19
źródło: 1000008146
Pobierz
okoboji +118
specjalna jednostka i kilka strażaków wchodzą by ściągnąć hulajnogę, który jakiś Seba na zasadzie "potrzymaj mi p--o" wszedł na luzie
#krakow
#krakow
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-17 o 22.28.33
Pobierz

#ogrodnictwo #dzialka #rod #rosliny #papryczki
źródło: obraz
Pobierzźródło: obraz
Pobierzźródło: obraz
Pobierz@Krupier: Nie wstyd ci?
@Hoisin_Sticky_Ribs: u mnie niby też, ale co to jest 10 stopni.
@powsinogaszszlaja: trochę. Byle krzywe nie urosły. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Krupier: Pokajałeś się, więc niech proste rosną.:-)
Komentarz usunięty przez autora
@Przypadkowy: nie interesuje mnie twoje ograniczone myślenie więc daruj sobie swoje "mądrości".
@Hoisin_Sticky_Ribs: nie zwracaj uwagi, to przegryw, który kiedyś mi tu groził i chciał się spotkać, a jak mu to zaproponowałem to stchórzył i "łeee, o tej porze nie mogę". XDD
Jeszcze na PW coś tam się srał. XDDD
https://wykop.pl/link/7624593/poganiacz-w-peugeot-cie-i-instant-karma/komentarz/128735563/ale-to-trzeba-miec-nasrane-we-lbie-by-poganiac-innych-bez-wzgledu-na-okolicznosci#128736395 - polecam wątek jak wszyscy po nim jechali jak po burej suce. :D
źródło: obraz
Pobierz@Przypadkowy: Jedni ćpają, inni chleją pod budką, jeszcze inni szukają atencji, ubierając swoje życie w nic nieznaczące precjoza. Są też tacy, którzy lubią upaprać łapy w ziemi.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@powsinogaszszlaja: ja to wszystko rozumiem, ale to jakieś za spokojne jak na życie normalnego człowieka, który nie ma problemu z testosteronem. Przynajmniej ja tak uważam, mogę się mylić. ¯\(ツ)/¯
@Przypadkowy: Moje życie było pełne adrenaliny, działka była i jest odskocznią.