Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 265
@walzky: jeśli Czaskoski wygra, to Memcen będzie miał dwa lata na wyrzucenie szurów ze swojej partii i stworzenie faktycznie prawicowej partii która zmiecie ze sceny PiS
  • Odpowiedz
1. Jeśli wygra Trzaskowski, to będziemy mieli 2 lata niezachwianej polityki KO

@walzky: "Wybieram opcję dwa." Tak dokładnie pomyślałem, gdy przeczytałem twoje pierwsze zdanie...

Obecnie bardziej skłaniam się ku Trzaskowskiemu, ale... nadal to jest wybór pomiędzy kiłą, a inną chorobą.
  • Odpowiedz
Lepiej bym tego sam nie opisał.

Jeszcze jest jest bonus:

Jak wsadzą do pierdla ludzi pokroju
Matacki to przynajmniej do końca kadencji Trzaskowskiego posiedzą.
  • Odpowiedz
@walzky: dokładnie to samo mówię

jak KO pomimo posiadania prezydenta s-------i te 2 lata to będą sami sobie winni, wqwią ludzi, dostaną z 20% a elektorat rozejdzie się do Mentzena, czy Razem

Dosłownie układ dobry dla wszystkich poza PiSowcami xD
  • Odpowiedz
@jaroty nie wiem czy tylko ja tak mam z Mentzenem, że wydaje mi się, że gość zaczyna się troszkę motać jak wychodzi ze swojej bańki tiktokowo rolkowej i niestety drażni mnie bardzo jego dziwny tik przewracania oczami i takich mini przerw "wdechów" podczas wypowiedzi. Choć trzeba przyznać, że miał przebłyski jak wystąpienie na mównicy z początku kadencji gdzie punktował kadencję pisowców. Natomiast wczorajsze grillowanie Rafała pokazało jak rzucanie prostych konfederackich haseł
  • Odpowiedz
jeśli Czaskoski wygra, to Memcen będzie miał dwa lata na wyrzucenie szurów ze swojej partii i stworzenie faktycznie prawicowej partii która zmiecie ze sceny PiS

@jaroty: gdyby to sie tylko mogło udać... Chyba za dużo oczekujesz od Mentzena.
  • Odpowiedz