Aktywne Wpisy

karolina-oska +102
#rolnikszukazony
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta

Panowie, pomocy. Małżonkowi zamarzył się zestaw narzędzi, chcę mu go sprezentować, ale znam się na tym 2/10.
Przeznaczenie kompletnie amatorskie: pogrzebać przy komputerze, coś w domu naprawić czy skręcić mebel, rzadko motoryzacyjnie i raczej bez większych prac - bardziej konserwacja i drobne naprawy (motocykl i auto).
Budżet: raczej do 500 złotych. Chyba, że sztos, to do 600.
Patrzyłam na Yato i Neo, ale na Allegro narzekają, że walizki nie trzymają elementów i zniechęciła mnie
Przeznaczenie kompletnie amatorskie: pogrzebać przy komputerze, coś w domu naprawić czy skręcić mebel, rzadko motoryzacyjnie i raczej bez większych prac - bardziej konserwacja i drobne naprawy (motocykl i auto).
Budżet: raczej do 500 złotych. Chyba, że sztos, to do 600.
Patrzyłam na Yato i Neo, ale na Allegro narzekają, że walizki nie trzymają elementów i zniechęciła mnie

Szukam robota kuchennego do:
- gęstego ciasta na chleb żytni z ziarnami, maks 1,5 (wliczając wodę)
- ciasta na placek drożdżowy, 1 blacha
- tortów dla całej rodziny
Na wstępie odpada BOSCH MUM58364, bo jego konstrukcja jest przekomplikowana i brzydka.
Opcje:
- Cichy, przynajmniej na niskich obrotach
- Nie potrzebuję przystawek do szatkowania itp, może za wyjątkiem maszynki do mielenia mięsa, ale nie jest to warunek konieczny
- Misa najlepiej jakby była mniejsza niż 7 l.
Rodzina ma Kenwood-a z misą 7 l ze zamontowanym świdrem, gdzie mieszadło nie zgarnia składników z dna przy pieczeniu chleba z ziarnami. Trzeba zatrzymać i ręcznie przemieszać. Ma 1700 W i się rusza przy mieszaniu, ale czytałem, że to konieczne.
- Dobrze, jakby można było dokupić drugą misę
- Budżet ok 1500 zł
Co polecacie?
Najtańsza wersja 5K45SSEOB ma 275 W oraz 4,3 l misę
Droższa wersja 5K45SSEOB ma 300 W oraz 4,8 l ,
Różnica w cenie jest znaczna, więc czym się różnią, gdzie jest haczyk?
5 z przodu to że na 240v
KSM to "KitchenAid Stand Mixer"
źródło: temp_file6007202349673437332
PobierzZamówiłem Classic-a K45SS Dzięki za pomoc
Teraz idę po zaprawę cementową, żeby go przetestować ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ