Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@future_: na pewno stwierdził, że wygrał debatę bo tak ludzie w ankiecie zaznaczyli? Czy może wygrał według ankietowanych? Przed wynikami ankiety eksperci w studio ogłosili i tak zwycięzcę. Gdy Stanowski przedstawił jak ankieta się klaruje to Mazurek jak zawsze prześmiewczo: Krzysztof ale to faszyści głosowali przecież hue hue. XD
  • Odpowiedz
@future_: jak patrze na komentarze pod ostatnim filmem na kanale zero o debacie to się zastanawiam czy one wszystkie są opłacone czy stanowski już ma taką bandę fanatyków że przerobił bande 30 letnich mariuszy na nowszy odpowiednik moherowych beretów xD
  • Odpowiedz
@future_: bańka bańką, ale moim zdaniem widzowie kanału Zero nie są tak jednostronni i jednorodni jak ci się wydaje. W związku z tym tak duża przewaga może jednak wskazywać na to, że Nawrocki debatę wygrał.

I nie, nie jestem zwolennikiem Nawrockiego. Wprost przciwnie. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@future_: nie jestem zwolennikiem żadnego, ale nawrocki zdecydowanie lepiej się zaprezentował i tyle. "To nieprasda, to nieprawda" xD
  • Odpowiedz
@future_: @Przypadkowy SuperExpress też miał studio powyborcze z prof. Dudkiem również była ankieta widzów gdzie ponad 70% (blisko 80) miał Trzaskowski, ale umieli przyznać z klasą, że to dlatego bo wg statystyk większość oglądających to wyborcy KO i że to nic nie mówi. W ogóle cała ta analiza to przepaść merytoryczna pomiędzy kanałem 0 i SE.
  • Odpowiedz
@future_ Masz oczywiście rację, ale wynik ankiety to tylko pretekst. Jakby wyszło inaczej to by powoływał się na grono "ekspertów" w studio czyli propagandysty Mazurka.

Jedyne o co chodzi aby poszło echo, że Nawrocki wygrał i to żałosne kłamstwo będzie rezonować w medialnym echo chamber tak, aby ktoś postronny mógł powiedzieć "a chodzą słuchy, że dobrze wypadł".

Weryfikowanie informacji nigdy nie było powszechną praktyką, więc opłaceni kłamcy wykorzystują realia i zalewają
  • Odpowiedz
@future_: Kanal Zero to miał byc kanał o żabkach, kosmosie i wynalazkach, a stał się kolejną propagandową tubą polityczną (jak wielu zauważa PISowso-Konfederacką, bo tacy są jego odbiorcy, więc pod nich tworzy materiały), bo to ma x10 większe wyświetlenia
  • Odpowiedz
@Przypadkowy: ziomeczku poczytaj komentarze pod filmami o polityce na tym kanale. Poczytaj komentarze na live politycznych programów na tym kanale. Zobacz proporcję filmów nagranych przeciw prawicy, a przeciw środowisku Tuska.

To jak wygląda ten kanał to moim zdaniem albo wpływ Mazurka na Stanowskiego, albo świadoma decyzja biznesowa Stanowskiego. Zauważył dużą grupę odbiorców prawicowych, którzy nie mają swoich mediów - bo TVN i TVP lewackie i tuskowe, Polsat zbyt neutralny a
  • Odpowiedz
ziomeczku poczytaj komentarze pod filmami o polityce na tym kanale. Poczytaj komentarze na live politycznych programów na tym kanale. Zobacz proporcję filmów nagranych przeciw prawicy, a przeciw środowisku Tuska.

@Jakub_Kusy: ale ja nie piszę, że kanał Zero nie jest stronniczy. Ja piszę, że widzowie kanału nie są tak bardzo stronniczy, że 75% nie oznacza wygranej Nawrota. Sam od czasu do czasu oglądam kanał, a jestem przeciwnikiem PiSu i Nawrockiego. Myślę,
  • Odpowiedz
@Przypadkowy: jasne, mi chodziło że Stanowski robi z Kanału niezależne obiektywne medium.

Co do zróżnicowania widzów to myślę, że proporcje są właśnie takie - 75% konfedepisowców i 25% pozostałych
  • Odpowiedz