Aktywne Wpisy

vieniasn +220
jedyną stroną z wiadomościami jaką odwiedzam jest taka lokalna powiatowa bo po co mi wiedzieć więcej niż wiadomości powiatowe co mnie obchodzi jakaś w*rszawa albo nie daj Bóg zagranica
przebudowa ronda którym jeżdżę bardziej mnie obchodzi i ma większy wpływ na moje życie niż jakaś wojna w jakimś izraelu i jakieś rzeczy polityczne
trzeba mądrym być ważne rzeczy śledzić
przebudowa ronda którym jeżdżę bardziej mnie obchodzi i ma większy wpływ na moje życie niż jakaś wojna w jakimś izraelu i jakieś rzeczy polityczne
trzeba mądrym być ważne rzeczy śledzić

machinegunkelly_ +203
źródło: temp_file1752867944673857584
Pobierz

I nie, nie jestem zwolennikiem Nawrockiego. Wprost przciwnie. ¯\(ツ)/¯
źródło: 5192f7ae01b5c3fd2ff3f9d4e558fbcd
PobierzJedyne o co chodzi aby poszło echo, że Nawrocki wygrał i to żałosne kłamstwo będzie rezonować w medialnym echo chamber tak, aby ktoś postronny mógł powiedzieć "a chodzą słuchy, że dobrze wypadł".
Weryfikowanie informacji nigdy nie było powszechną praktyką, więc opłaceni kłamcy wykorzystują realia i zalewają
To jak wygląda ten kanał to moim zdaniem albo wpływ Mazurka na Stanowskiego, albo świadoma decyzja biznesowa Stanowskiego. Zauważył dużą grupę odbiorców prawicowych, którzy nie mają swoich mediów - bo TVN i TVP lewackie i tuskowe, Polsat zbyt neutralny a
@Jakub_Kusy: ale ja nie piszę, że kanał Zero nie jest stronniczy. Ja piszę, że widzowie kanału nie są tak bardzo stronniczy, że 75% nie oznacza wygranej Nawrota. Sam od czasu do czasu oglądam kanał, a jestem przeciwnikiem PiSu i Nawrockiego. Myślę,
Co do zróżnicowania widzów to myślę, że proporcje są właśnie takie - 75% konfedepisowców i 25% pozostałych
Komentarz usunięty przez autora Wpisu