Aktywne Wpisy

faen0 +32
Cześć Mirki i Mirabelki,
Krótka piłka. Miałem z moją dziewczyną ciągłe zgrzyty o to, kto płaci za zakupy i rachunki. Oboje pracujemy, ale zarabiam trochę więcej, więc zwykły podział 50/50 był po prostu niesprawiedliwy. Próbowaliśmy to liczyć w Excelu, ale wklepywanie tego co miesiąc zaczynało mnie wkurzać.
Więc po godzinach, zamiast grać w gierki, wystrugałem dla nas prostą apkę.
Działa
Krótka piłka. Miałem z moją dziewczyną ciągłe zgrzyty o to, kto płaci za zakupy i rachunki. Oboje pracujemy, ale zarabiam trochę więcej, więc zwykły podział 50/50 był po prostu niesprawiedliwy. Próbowaliśmy to liczyć w Excelu, ale wklepywanie tego co miesiąc zaczynało mnie wkurzać.
Więc po godzinach, zamiast grać w gierki, wystrugałem dla nas prostą apkę.
Działa
źródło: dashboard
PobierzPodesłać komuś ostatnią stronę? Uważam że w tym roku dosyć trudne dali tematy na rozprawkę, ale jakbym miał pisać to bym wybrał drugi temat.
#matura #matura2026
#matura #matura2026
źródło: 1000008522
Pobierz

Co ze mną jest nie tak????
Ogólnie to nie mam zbyt powodzenia u kobiet, prawie 30 lvl na karku, a Ja nadal nie byłem jeszcze w poważnym związku.
Ostatnio zacząłem bawić się w portale randkowe i poznałem tam dość ciekawą dziewczynę, ogarnięta, piękny uśmiech. Pewnie się domyślacie, że skoro tutaj piszę, to pewnie mam z czymś problem. Tak, laska ma sporo nadwagi. Widzę, że dziewczyna się stara, ale jak to w życiu, nie zawsze wychodzi schudnąć. I teraz o mnie, boję się jakkolwiek bardziej zaangażować. Ciągle mam w głowie, że w którymś momencie ją skrzywdzę. Już teraz mam wrażenie, że tylko marnuje jej czas.
Może ktoś to przeczyta, i podpowie mi, czy związek z osobą, co której mamy mieszane uczucia ma w ogóle sens. Czy jak poznaliście swoich partnerów, to też mieliście mieszane uczucia, czy wam się podoba? Ja nie spodziewam się motylków w brzuchu, jak to było w czasach szkoły średniej, ale mam obawy, czy w ogóle można zbudować związek z kimś, kto nas nie pociąga do końca? W sumie, to spotkaliśmy się kilka razy, i na razie nie było miedzy nami większego kontaktu cielesnego...
Tak mam wrażenie, że bardziej Ją traktuje jak kumpla niż dziewczynę.
#zwiazki #zalesie #kiciochpyta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: no to się nie stara
i tak. "wymyślił" jest najtrafniejszym określeniem twojego
@mirko_anonim: Za mało informacji ale to w dzisiejszych czasach normalne
Nie ma sensu. Będziesz się frustrował. Kobieta ma CIę pociągać fizycznie i
@Pawery1: Co ty gadasz. Chłop pisze wprost że to fajna dziewczyna ale nie do końca go pociąga fizycznie i pyta czy to ma sens ciagnać, a ty tu o jakimś jego problemie.
OPie, jeżeli cie nie pociąga fizycznie to słabo, powinna cię pociągać bo to pozwala na lepsze
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@Rujtan: krótko i na temat!