Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Co ze mną jest nie tak????
Ogólnie to nie mam zbyt powodzenia u kobiet, prawie 30 lvl na karku, a Ja nadal nie byłem jeszcze w poważnym związku.
Ostatnio zacząłem bawić się w portale randkowe i poznałem tam dość ciekawą dziewczynę, ogarnięta, piękny uśmiech. Pewnie się domyślacie, że skoro tutaj piszę, to pewnie mam z czymś problem. Tak, laska ma sporo nadwagi. Widzę, że dziewczyna się stara, ale jak to w życiu, nie zawsze wychodzi schudnąć. I teraz o mnie, boję się jakkolwiek bardziej zaangażować. Ciągle mam w głowie, że w którymś momencie ją skrzywdzę. Już teraz mam wrażenie, że tylko marnuje jej czas.

Może ktoś to przeczyta, i podpowie mi, czy związek z osobą, co której mamy mieszane uczucia ma w ogóle sens. Czy jak poznaliście swoich partnerów, to też mieliście mieszane uczucia, czy wam się podoba? Ja nie spodziewam się motylków w brzuchu, jak to było w czasach szkoły średniej, ale mam obawy, czy w ogóle można zbudować związek z kimś, kto nas nie pociąga do końca? W sumie, to spotkaliśmy się kilka razy, i na razie nie było miedzy nami większego kontaktu cielesnego...
Tak mam wrażenie, że bardziej Ją traktuje jak kumpla niż dziewczynę.

#zwiazki #zalesie #kiciochpyta

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Daj jej spokój. Problem jest w Tobie i nawet gdybyś miał zamiast wieloryba młodą Annę Falchi, to i tak byś wymyślił jakiś problem w tym. Musisz posprzątać bałagan u siebie na strychu, wtedy przestaniesz potrzebować kogokolwiek do szczęścia. Gdy to osiągniesz, nieoczekiwanie sama znajdzie się kobieta, której każdego dnia będziesz chciał robić coś, żeby jej sprawić przyjemność i ona tak samo tobie.

i tak. "wymyślił" jest najtrafniejszym określeniem twojego
  • Odpowiedz
Co ze mną jest nie tak???? Ogólnie to nie mam zbyt powodzenia u kobiet, prawie 30 lvl na karku, a Ja nadal nie byłem jeszcze w poważnym związku.

@mirko_anonim: Za mało informacji ale to w dzisiejszych czasach normalne

Może ktoś to przeczyta, i podpowie mi, czy związek z osobą, co której mamy mieszane uczucia ma w ogóle sens.

Nie ma sensu. Będziesz się frustrował. Kobieta ma CIę pociągać fizycznie i
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Miałam taką sytuację. Facet w porządku, ale miał vibe dobrego kumpla i mimo kolejnych spotkań zero chemii z mojej strony, a on z kolei odwrotnie. Porozmawiałam z nim o tym po kilku spotkaniach. Każdy ma prawo wiedzieć czy jego uczucia są odwzajemnione i czy może liczyć na zaangażowanie drugiej strony, zwłaszcza gdy na początku relacji pojawi się niezręczna sytuacja, kiedy jedna ze stron nie jest pewna czy chciałaby rozwijać
  • Odpowiedz
Problem jest w Tobie i nawet gdybyś miał zamiast wieloryba młodą Annę Falchi, to i tak byś wymyślił jakiś problem w tym

@Pawery1: Co ty gadasz. Chłop pisze wprost że to fajna dziewczyna ale nie do końca go pociąga fizycznie i pyta czy to ma sens ciagnać, a ty tu o jakimś jego problemie.

OPie, jeżeli cie nie pociąga fizycznie to słabo, powinna cię pociągać bo to pozwala na lepsze
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
uzdolniony-przewodnik-42: Jak przebywasz i wychowałeś się środowisku które będzie wytwarzać i wytwarza w tobie non stop presję na tym punkcie to chyba logiczne, jeżeli nie to już chyba sam sobie odpowiedziałeś. Obcy ludzie mają za ciebie dokonać wyboru? przecież to ty masz dokonać go na podstawie swoich odczuć.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
  • Odpowiedz
@hajsiwo33: Moim zdaniem brak pociągu fizycznego mocno utrudnia relacje, tak po prostu. Można zostać przyjaciółmi i to może w sumie wielu pasować w zwiazku, ale to każdy musi sam podjąć decyzje, a jest ona trudna.
  • Odpowiedz