Aktywne Wpisy

michal-panicz +59
źródło: temp_file118440627767015163
Pobierz
SzubiDubiDu +515
W robocie siedziałem w pokoju bab, ale to było nieszczęście, codziennie słuchać o ich dzieciakach, przepisach na ciasto i planach na wakacje. Też wypytywanka co u ciebie, a jak tam, a co ty taki nierozmowny? Ciekawe co mam mówić jak dzieci brak, kasy na wakacje brak a blacha na ciasto zerdzewiała 20 lat temu xD
Przesadzili mnie do pokoju gdzie 90% ludzi jest w delegacjach i siedzę z jednym gościem. Nazwijmy go
Przesadzili mnie do pokoju gdzie 90% ludzi jest w delegacjach i siedzę z jednym gościem. Nazwijmy go

Na ten moment wybrałbym ten https://allegro.pl/oferta/ugreen-adapter-rozdzielacz-hub-stacja-7w1-listwa-usb-3-0-kabel-usb-c-1m-14208156757
Ale jak da rade przycebulić na nie zasilanym to się nie pogniewam :) Także jak to jest, pociągnie to wszystko zwykły hub czy jednak brać do gniazdka?
#simracing
Gorzej może być jak do tego podłączysz okulary VR, bo tam już ekrany, kamery, procki - i to już może chcieć pociągnąć trochę prądu, chociaż póki masz jedno takie urządzenie to też powinno się udać równie dobrze jakby było włączone w gniazdo z którego zasilasz tego huba.
@Afjuu: Zależy. Zależy od tego co podłączasz i do jakiego hub'a podłączasz. Mam jakieś tanie chińskie p------i z zewnętrznym zasilaniem i prawie nic na nich nie działa. Podłączenie do nich klawiatury z rgb i pada ich przerasta. Mam też huba aktywnego za chyba 400zł i podłączam do niego telefon do ładowania, baterie AA do ładowania, dyski hdd i niemal wszystkie