Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@hpiotrekh: po prostu Czaskoski jest marnym politykiem, jedyne co może uratować jego prezydenturę to ludzie którzy za nim stoją (sztab). To nie jest Tusk czy Kaczyński, którzy mają wyczucie polityczne, tylko chłop, który przez 50 lat był pod kloszem, jako młody zdolny wykształcony.
  • Odpowiedz
@Dawul: Przecież to oczywiste
Takie przytakiwanie i zgadzanie się na wszystko to vibe Dudy-długopisa, który podpisze wszystko co mu partia podrzuci. Totalna desperacja, albo głupota, albo brak wiary w to co robi

Znacznie lepiej wychodzi dyskusja i dialog, wiadomo że ktoś przychodzi z jakąś swoją ideą w głowie i lepiej dojść do wspólnego konsensusu.
- Podniesie pan podatki?
- Ja nie podniosę, nie chciałbym, żeby ludzie płacili więcej, co nie oznacza, że nie
  • Odpowiedz
  • 3
@niochland: taka formułka, akurat do wyborcy Mentzena nie trafi, ja wiem, że Rafałek jest słabym materiałem, ale powinien dostać ramy, w których ma się wypowiadac, bo takie formułki to nawet wyborcy Mentzena do końca nie wysłuchają.
  • Odpowiedz
  • 30
@Dawul ty myślisz ze ktoś zmieni zdanie? Ten kto głosował na Nawrockiego ma kija w mózgu i albo nie ogarnei co on mówi albo nawet nie zobaczy tego wywiadu u mencena
  • Odpowiedz
@Dawul przecież Mentzen ma język tak głęboko w tyłku prezesa, że PiS mógłby wystawić małpę a mentzen i tak by ją poparł. Byle by się dosiąść do pisowskiego stolika (który miał być przewrócony, hehe)
  • Odpowiedz
@Dawul: szczególnie że od początku była mowa że na konfederatów od Trzaskowskiego lepszy byłby Radek bo oni lubią takich hardych gości co się nie boją odpyskowac. A Nawrocki poszedł z siebie zrobić podnóżek, mentzenowego simpa jakby przegrywy powiedziały.
  • Odpowiedz
  • 0
@loginnawykoppl: Sikorski nie byłby lepszym wyborem. Bufon z wybujałym ego, byłby dużo gorszym wyborem niż Trzaskowski, który widac, że jest nieco zarozumiały, ale na czas kampanii umie założyć odpowiednią maskę i dużo lepiej się sprzedac.

@sbuasha xD
  • Odpowiedz
@tenoy: ten wywiad to jest zmanipulowane AI przez Tuska. Nie miał miejsca. Drożdżówki rozdawał, pomodlił się więc milcz lewaku. Dla Polski.
  • Odpowiedz