Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Panie Bożu. Ja wiem, że ten kontrakt i wszystko wiem, ,ze ten tego, ale spraw żeby Palontor był znowu za jakieś 70 dolanów albo i 50 dolanów. Chociaż na paręnaście minut. O to cię Panie Bożu proszę i owoc jego żywota iment...
#gielda #palantir

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: okazje się pojawiają i znikają, ta znika z zasięgu wzroku. Musisz szukać kolejnych, bo pltr tak urósł, że jak zacznie spadać, to nie wiem, czy chciałbym go łapać xd

Ps. Wystarczyło słuchać takiego jednego Mirka, co to skupował każdą ilość pltr, jak ten szorował po dnie xd
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): Dziwne trochę, że info podane jeszcze wczoraj, nie wpłynęło na kurs na afterze. Chyba rynek stoi jak surykatka i patrzy co będzie grane z tymi fikołkami wokół obligacji. Oczywiście "rynek" nie siedzący przy stole pańskim, bo ten rynek siedzący u stołu pańskiego, to wie co będzie tromfem. :)

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): Maniuś. Wyrocznio tagu ze śmiesznymi, powtarzającymi się memami. Nie bawię się w szorty. Dokupić chcę. Nie drżyj czujny na posterunku, że na spadki naganiam. A tak na marginesie. Ty z tym Widmem 82, to nie jesteście alter ego tych dwóch pomyleńców z bankiera: akcjoinma i technika-at?

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
  • Odpowiedz