Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Witam
Czy któryś z szanownych wykopków zakupił ostatnim czasie (w tym roku) mieszkanie w #krakow ?
Deweloperuchy dają przestrzeń do negocjacji? Jakiego rzędu obniżki wynegocjowaliście?
Z rynku wtórnego też chętnie sie dowiem
#nieruchomosci

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @goferek
Wiem, że tak jest. Może błędnie, ale założyłem, że otrzymam co najmniej kilka odpowiedzi i będę w stanie określić czy coś sie zmieniło w porównaniu do roku ubiegłego. Tak, jestem świadom zdup(y)ności takich porównań jak i metodyki zbierania danych.
Czysto teoretycznie chciałem porównać z danymi ktore posiadam.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
troskliwy-realista-14:

Może błędnie, ale założyłem, że otrzymam co najmniej kilka odpowiedzi i będę w stanie określić czy coś sie zmieniło w porównaniu do roku ubiegłego

@mirko_anonim: po prostu nie masz pojęcia na czym polegają negocjacje. Ja mam trochę inną branżę, ale jak ktoś próbuje żebrać to
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: rynek wtórny, mieszkanie 50m2 w centrum Nowej Huty. Takie metraże tam w ogłoszeniach zaczynały się od 550k (za mieszkanie do remontu). Babeczka wystawiła za 644k, przez kilka miesięcy jej nie schodziło i zeszła z ceną ogłoszenia do 585k, to było mieszkanie które mi się najbardziej ze wszystkich ogłoszeń w tej wielkości na Nowej Hucie podobało (dokładna lokalizacja, ekspozycja okien, wysokość budynku, piętro na którym jest mieszkanie, rozkład mieszkania i
  • Odpowiedz