@future_taylor: A skoro tak powiedział to na pewno tak zrobi. Pan Jerzy dalej czeka aż Nawrocki weźmie go z DPSu, przecież powiedział, że się nim zaopiekuje. Co tam powiedział. PODPISAŁ PAPIER
Daily reminder, że nawrocki na debacie sprwiał wrażenie gościa, który nie ma pojecia jak działa podatek katastralny, nie podpisze żadnej ustawy wprowadzającej taki podatek i zapowiedział działania na rzecz konstytucyjnej ochrony przed jego wprowadzeniem .
@future_taylor: miałem głosować na trzaskowskiego, ale skoro tak namawiasz....
@future_taylor mi się wydaje że on wiedział jak działa podatek katastralny tylko że miał więcej niż 1 zadeklarowane mieszkanie, więc nie był mu na rękę. Teraz jak już jedno oddał na cele charytatywne to może zmieni zdanie xD
@future_taylor: zaraz będzie miał nowe zdanie, bo widziałem Kaczyńskiego jak mówił że "pan zanderg może ma rację z tym podatkiem katastralnym I jak jest dobry to trzeba pochwalić". Jak ktoś ma to niech wrzuci
@future_taylor: program Nawrockiego: 1. Zakaz podatku katastralnego wpisany do konstytucji 2. Podatek katastralny od 3 mieszkania 3. Zakaz podwyżek podatków lub nowych podatków.
że nawrocki na debacie sprwiał wrażenie gościa, który nie ma pojecia jak działa podatek katastralny,
@future_taylor: Ale ty jesteś dla niego łagodny XD. On po prostu nie musi sprawiać żadnego wrażenia, on nie ma o tym pojęcia, to jest jakiś szemrany pisowski historyk!
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
Komentarz usunięty przez moderatora
Pan Jerzy dalej czeka aż Nawrocki weźmie go z DPSu, przecież powiedział, że się nim zaopiekuje. Co tam powiedział. PODPISAŁ PAPIER
@future_taylor: miałem głosować na trzaskowskiego, ale skoro tak namawiasz....
1. Zakaz podatku katastralnego wpisany do konstytucji
2. Podatek katastralny od 3 mieszkania
3. Zakaz podwyżek podatków lub nowych podatków.
Jak nie rozumiesz to jesteś lewakiem
@future_taylor:
Ale ty jesteś dla niego łagodny XD. On po prostu nie musi sprawiać żadnego wrażenia, on nie ma o tym pojęcia, to jest jakiś szemrany pisowski historyk!