Wpis z mikrobloga

@future_taylor: A skoro tak powiedział to na pewno tak zrobi.
Pan Jerzy dalej czeka aż Nawrocki weźmie go z DPSu, przecież powiedział, że się nim zaopiekuje. Co tam powiedział. PODPISAŁ PAPIER
  • Odpowiedz
Daily reminder, że nawrocki na debacie sprwiał wrażenie gościa, który nie ma pojecia jak działa podatek katastralny, nie podpisze żadnej ustawy wprowadzającej taki podatek i zapowiedział działania na rzecz konstytucyjnej ochrony przed jego wprowadzeniem .

@future_taylor: miałem głosować na trzaskowskiego, ale skoro tak namawiasz....
  • Odpowiedz
@future_taylor mi się wydaje że on wiedział jak działa podatek katastralny tylko że miał więcej niż 1 zadeklarowane mieszkanie, więc nie był mu na rękę. Teraz jak już jedno oddał na cele charytatywne to może zmieni zdanie xD
  • Odpowiedz
@future_taylor: zaraz będzie miał nowe zdanie, bo widziałem Kaczyńskiego jak mówił że "pan zanderg może ma rację z tym podatkiem katastralnym I jak jest dobry to trzeba pochwalić". Jak ktoś ma to niech wrzuci
  • Odpowiedz
@future_taylor: program Nawrockiego:
1. Zakaz podatku katastralnego wpisany do konstytucji
2. Podatek katastralny od 3 mieszkania
3. Zakaz podwyżek podatków lub nowych podatków.

Jak nie rozumiesz to jesteś lewakiem
  • Odpowiedz
że nawrocki na debacie sprwiał wrażenie gościa, który nie ma pojecia jak działa podatek katastralny,

@future_taylor:
Ale ty jesteś dla niego łagodny XD. On po prostu nie musi sprawiać żadnego wrażenia, on nie ma o tym pojęcia, to jest jakiś szemrany pisowski historyk!
  • Odpowiedz