Aktywne Wpisy

wscieklykabanos +132
źródło: HEr4OynWwAAsJVr
Pobierz
Wilkbardzonijaki +187
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: HEr4OynWwAAsJVr
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Pracuje zdalnie jako #programista15k juz 15 lat i zastanawiam sie czemu robicie OE. Tzn wiem, dla kasy ALE obecnie dwie wyplaty z IT dają taką siłe nabywczą ile ja mialem z jednego etatu 10 lat temu, serio. It To jest umierająca branża i slepa uliczka. Wiec, jesli macie wolny czas w pracy, czy nie lepiej przeznaczyc go na zastanowienie sie i dzialanie w obszarach i biznesie poza IT? Bo serio, zamiast wykorzystac te 3h dziennie na zbudowanie czegos co da Wam kase za 10 lat , to przepalacie godzinh na OE za coraz słabszy sos a i tak za 10 bedxiecie w czarnej d dodatkowo bez zadnego pomyslu co dalej. OE jest bez sensu, przypomina zbieraczy tulipanow co robia po 10h dziennie plus weekend bo hehe nadgodzinki. OE to umysł biedaka kołchoznika.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: No i wykorzystuję - na OE, dzięki któremu mam więcej kasy, którą inwestuję w różne instrumenty finansowe, które za 10 lat będą (taką mam nadzieję) o wiele więcej warte niż dzisiaj.
G---o wiesz, bo nie masz doświadczenia w branży
Nie
ja pisalem juz na wykopie wiele razy - odszedlem z IT po 18 latach pracy, zarabalem kupe kasy jak na testera i mam piekarnie domowa a wkrotce juz prawdziwa, lokal z pracownikami jak sie uda
i mysle ze odszedlem w idlanym momencie bo zaczyna sie robic niewesolo dla testerow
czy zaluje? tu odpowiedz nie jest jednoznaczna - ogolnie to jestem mega zadowolony
Jak będę potrzebował, to Bóg i tak kasę dla mnie znajdzie.
OE daje pewny zysk krótkoterminowo, nie martwisz się ani nie ryzykujesz (prawie) nic.
@Romska_Palo_Ul_Laputa: O Allahu, zrzuć mi konia z dachu
@WyjmijKija: W sensie z jednego kontraktu masz około 50k netto na B2B?
Ja z jednej umowy wyciągam średnio 15-20k€ miesiecznie.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Dipolarny
@mirko_anonim: A Ty w ogóle wiesz czym jest OE? xd bo to co wymieniłeś to właśnie jego zaprzeczenie.