Aktywne Wpisy

Huptys +16

tomwick55 +24
Wydarzenie miało miejsce minionej nocy, kiedy doszło do sprawdzenia się pomiędzy Bukaneros (220 osób), a Lechem Poznań (140 osób). Pomimo nierównych liczb, lepsi okazali się reprezentanci Lecha Poznań
#lechpoznan #pilkanozna #mecz #kibice #ekstraklasa
#lechpoznan #pilkanozna #mecz #kibice #ekstraklasa
źródło: temp_file7362148457020406005
Pobierz

Serwer oficjalny w Warszawie
żółty, fioletowy, niebieski i pomarańczowy zamieszkali w Wieluniu
zielony w Warszawie
ISP pomarańczowego - Orange
ISP fioletowego i żółtego - mali operatorzy
ISP niebieskiego i zielonego - UPC
Jitter niebieskiego względem zielonego +0/1 ms.
Systematycznie od przejścia UPC przez Play wzrasta mi ping na oficjalnych serwersch z 6 ms na 11 na 16 i teraz na 21 ms. To samo tyczy się serwerów faceit, wcześniej z 16 ms AVG na Berlinie na minimum 26ms. Na holenderskich minimum 33 ms.
Próbowałem różnych konfiguracji modemu ale roznicy nie ma.
Od przejścia UPC przez Play jakość świadczonych usług spadła diametralnie, czy @UPC_Polska jest mi w stanie pomóc?
źródło: temp_file691780462075010665
PobierzAlbo wina servera, albo wina wyszukiwania ( bo jeden z was był podejrzany i wyszukuje podobnych z graczy z Afryki), albo macie ustawione pinki dopuszczalne po 5-20 ( gdzie to jest strzał w kolano, bo będzie wam dobierało właśnie ludzi z Afryki i będziecie czekać uj wie ile), albo to zalezy od pory, przeciążenia serverów.
Osobiście lepiej mi sie grało samemu niż
Komentarz usunięty przez autora
Naprawdę wiele razy grałem z teamem i prawie za każdym razem dobierało albo odpalonych, albo ludzi z drugiego końca globu. Jak samemu grałem, to normalnie report za reportem dostawałem, różne wyzwiska, że gaben mnie dojedzie itp xD
Przede wszystkim ustawiłbym optymalny ping, zagrałbym sam, później z teamem. Zobacz na przeciwników jaki mają ping. Jeśli widziałem, że mamy mniejszy ping niż
źródło: obraz
Pobierz