Aktywne Wpisy

naganiaczherculesa +137
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

SystemHalted2_0 +57
Moment przejścia z Windows 11 na Fedorę był chyba najlepszą decyzją od bardzo dawna. Serio, jakby ktoś mi wcześniej powiedział, że system może nie walczyć ze mną tylko po prostu działać, to bym nie uwierzył. To dojrzały, szybki i elegancki system, który daje mi pełną kontrolę i nie próbuje na każdym kroku wciskać konta online, telemetrii, reklam ani asystentów z AI, których nikt nie prosił.
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
źródło: temp_file1560360692872629706
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
@Grajox3: Nic dodać nic ująć.
źródło: 1000010808
Pobierz@Gieremek: A ZA PISUUUUUUU 1!!!!!!!!!!!!!!!!ONEONEoneone
Komentarz usunięty przez moderatora
@janpaweltracz: Nie wszystko trzeba załatwiać ustawą, można np. rozporządzeniami. Zajęcie TVP (mocno też na naciąganej podstawie) odbyło się bez podpisu prezydenta, choć ma miejsca w KRRiT.
- po kij robić coś co i tak będzie zawetowane (tzn IMO można było czysto wizerunkowo)
- konkrety były KO a w rządzie są jeszcze takie hamulce jak np PSL
- ja ich nie bronię i Tuskowi nie wierzę nawet jak mówi jaki jest dzień tygodnia ALE niestety wierzę pisowi, oni już dobitnie pokazali do czego są zdolni mając swojego prezydenta, od tych wyborów zależy czy
@janpaweltracz: właśnie wizerunkowo - na zasadzie, "patrzcie wyborcy, realizujemy nasze obietnice ale pisowski prezydent psuje nam pracę. Wybierzcie naszego to wtedy przepchniemy te ustawy - mamy je już gotowe, to będzie tylko formalność"
A teraz to sprawiają wrażenie jakby siedzieli na dupie, nie da się to się nie da, pora na CSa xD