Aktywne Wpisy

dariusz44 +84
#gielda
Wiecie co mi r---------a głowę? To że taki pionek jak jak ma włożone prawie 100k USD w akcje takiego majkrosofta. Wiadomo że na minus, ale nie o to.
Ja, zwykły Darek, mam k---a prawie 400k PLN w akcjach jednej spółki.
W portfelu prawie milion.
Ja, zwykły chłopak z bloku, który pierwsze firmowe buty miał mając lat 16. Jakieś converese’y. A teraz mam takich butów szafę. I wszytko.
Mózg r-------y.
Wiecie co mi r---------a głowę? To że taki pionek jak jak ma włożone prawie 100k USD w akcje takiego majkrosofta. Wiadomo że na minus, ale nie o to.
Ja, zwykły Darek, mam k---a prawie 400k PLN w akcjach jednej spółki.
W portfelu prawie milion.
Ja, zwykły chłopak z bloku, który pierwsze firmowe buty miał mając lat 16. Jakieś converese’y. A teraz mam takich butów szafę. I wszytko.
Mózg r-------y.
kurde_ +9
Wziąłem za żonę kobietę która jest niestabilna emocjonalnie. Jest p----------a. Teraz po ślubie to wychodzi. Odcina mnie od znajomych od rodziny snuje jakieś teorie spiskowe. Nie mogę nic porobić poza domem chociażby ogarnąć auto czy pomóc bratu na budowie bo zaraz mi p------i że nie poświęcam jej i dziecku czasu. Czuję się jak w psychiatryku. Z chęcią wziąłbym rozwód ale mam z nią kilku miesięcznego syna #gorzkiezale #zwiazki

Mircy, ja niestety pod pierzyna matki chowany na wyksztalciucha i nic, doslownie nic nie umiem. Pchany na studia, skonczylem w korpo gdzie duzo zarabiam i cenie sobie te prace ale obawiam sie, ze predzej czy pozniej przeniosa moj dzial do Indii. Trend jest widoczny w innych dzialach i w innych korpo. Chcialbym zlapac jakis fach jako plan B ale kompletnie nie wiem gdzie mam sie zglosic i co ze soba zrobic. 30 lat na karku... Moze ktos byl w podobnej sytuacji i podpowie? Wszyscy moi znajomi pracuja na wysokich stanowiskach, typowe korposzczury i zero obaw u nich. Wstydze sie, ze nic nie umiem. Rodzice mnie niczego nie nauczyli tylko pchali w ksiazki. Jedyne co zrobili to kazali mi isc do pracy na magazyn w wakacje zeby zniechecic mnie do pracy fizycznej i nauki xd
#pracbaza #korposwiat
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
weź matkę i jedźcie do Indii
PAMIĘTAJ tylko, żeby nie pić z rzeki └[⚆ᴥ⚆]┘ w sumie... uliczne jedzenie też unikaj └[⚆ᴥ⚆]┘
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Rodzice nie są od uczenia zawodu, zapomnij o szukaniu winnych. Po to jest wykształcenie, aby wiedzieć co robić i prowadzić innych. Zamiast panikować i szukać porad jak od taksówkarzy co się opłaca, przeanalizuj jak zbudować coś więcej na bazie co już robiłeś.
I jeszcze raz -