Wpis z mikrobloga

@Yogurtowy: niech więcej takich się pojawi to szybko kubuś swój content skończy. A najlepsze jest to, że jakby się dobrze wypromował i zrobił zadyme w prime to by miał zabezpieczenie w razie zmiany contentu na kicku ( ͡° ͜ʖ ͡°). To co zarobi to pewnie też pójdzie w piach, bo inwestor z niego 0.
  • Odpowiedz
@Yogurtowy: no właśnie - te dwie laski przyszły na mieszkanie, chłop wyłączył monitor i w żadnym momencie nie powiedział im o streamie, one myślały przez cały czas że sobie po prostu siedzą we 4, a w tym czasie oglądało to ok. 100 widzów bez ich świadomości. Teraz bananowiec obsrany usunął voda (już pobranego oczywiście, zapewne przez kilka osób), takie praktyki zwiększają srogo potencjał na robienie contentu, ale jak to wyjdzie
  • Odpowiedz
@elegancki-pan: Może banan ma jakieś znajomości i dlatego grubo leci. Sprawdziłam ten jego adres we Wrocławiu i to jakiś apartamentowiec przy samej Odrze, żadne psie pole albo legnicka xd. Ciekawe kim są rodzice tego banana. Weźcie to porównajcie do wrocławskiej meliny geja.
  • Odpowiedz
@arsze_nick: przy wcześniejszych aktorkach się mimo wszystko srał i mówił o streamie xD Wiadomo, jak rodzice mają forsę to w Polsce zawsze statystycznie rzecz biorąc łatwiej łamać prawo i unikać odpowiedzialności, ale nigdy nie masz 100% pewności. Myślę że jest po prostu cymbałem i tyle. Chłop ma wszystko od rodziców, mieszkanie na własność, merola, wszystko na talerzu. I teraz dla atencji od 100 widzów i 5 zł w donate popełnia
  • Odpowiedz
@elegancki-pan: ale brednie, tak jasne zawsze winny facet, baba nigdy za nic odpowiedzialna nie jest, może się zapisz do klubu feministcznego

Jak to jest przestępstwo, to może iść do sądu przecież, ale duże prawdopodobieństwo, że tego nie zrobi, bo jej k------o ujrzałoby światło dziennie w znaczym kregu. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Przecież ona się nie ma czego wstydzic hihi
  • Odpowiedz
@KonTrojanski6-10-21: otóż tak, facet ponosi odpowiedzialność za swoje wybory, tak samo za wybór partnerki i wyznaczone przez niego standardy oraz zachowania które toleruje, jeśli to wypierasz to dobry cope masz koleżko, nic ci się z automatu nie należy bo ty tak chcesz, z wierną kobietą, która cię nie zdradza włącznie. Nie umiesz laski ustawić w ryzy to w tobie jest problem, a te kompletnie niereformowalne i tak od razu odpulasz.
  • Odpowiedz