Aktywne Wpisy

MonazoPL +94
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡
źródło: 400 zł pekao monazo
Pobierz
Gaboleusz +130
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@raul7788: @fizzly: to aspekt dzieciństwa lat 90-tych o którym dotąd nie myślałem, ale faktycznie tak było. Nie wiedziałem co to jest ta cała lazania, a pizza też nie była tak powszechna jak dzisiaj. Wtedy się jadło zapiekanki odgrzewane w mikrofali w szkolnym sklepiku a od święta McDonalda xD
Dobrze, że ci mame za neta płaci, dotąd tylko ona wiedziała jaki mizernie umysłowo jesteś, teraz już wszyscy wiedzą.
Przeżycie tych konsumpcyjnych przemian od zachwytu bananem po znudzenie szwedzkie stołem w 5* hotelu, to jednak wspaniała i kształcąca przygoda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@BananowyKrol: nie zapominaj o keczupie - a raczej wyrobie keczupopodobnym xD
pół przezroczysty, szklisty, lekko tylko czerwonawy, w sumie to bardziej różowy niż czerwony. Dla mnie to był mega dziwny produkt i smak, bo w domu miałem normalny keczup - bodajże Włocławek ( ͡º ͜ʖ͡º)
Offtop, ale miałem strasznego mindfucka jak ogarnąłem że łazanki to spolszczona wersja lasagne xD.
Nie??
Lasagna to prostokątna pasta, łazanki to po prostu małe prostokąty.
Przez lata myślałem że nazwa pochodzi od łażenia albo
źródło: 1000002069
PobierzMcDonald to był jeden z głównych powodów (jeśli nie jedyny), dla którego ktokolwiek w podbazie chciał jechać na szkolne wycieczki z miasta powiatowego w mazowieckim do Warszawy,