Aktywne Wpisy

Zaufajmi_wiemlepiej +353
Dużo ostatnio jest odbijania piłeczki, że to tylko przegrywy wykopki mają problem z psami, ale chciałbym na przykładzie własnej historii zmienić może przekonanie paru osób.
Miasto powiatowe, mam żonę, dziecko, oboje pracujemy, nic za darmo nie dostaliśmy, 7 lat temu kupiłem mieszkanie na 1 piętrze w bloku z płyty do generalnego remontu, oczywiście oszczędności życia, kredyt. Po roku wprowadziliśmy się. Cieszyliśmy się, bo mieliśmy starszych sąsiadów, było cicho i spokojnie.
Po 2 latach
Miasto powiatowe, mam żonę, dziecko, oboje pracujemy, nic za darmo nie dostaliśmy, 7 lat temu kupiłem mieszkanie na 1 piętrze w bloku z płyty do generalnego remontu, oczywiście oszczędności życia, kredyt. Po roku wprowadziliśmy się. Cieszyliśmy się, bo mieliśmy starszych sąsiadów, było cicho i spokojnie.
Po 2 latach
DoktorMorela +10
Jestem blisko 40stki i nie mam auta. Nigdy nie miałem samochodu. Zawsze radziłem sobie zbiorkomem. Nigdy tez nie miałem potrzeby dojeżdżania gdzieś do pracy, bo tez nie miałem wielkiego pola manewru w jej wyborze.
Obecnie nawet świadomość ze miałbym prowadzić mnie stresuje.
Czy sam fakt nieposiadania auta uważacie za przegrywa?
#wykop #pytanie #samochod #auto
Obecnie nawet świadomość ze miałbym prowadzić mnie stresuje.
Czy sam fakt nieposiadania auta uważacie za przegrywa?
#wykop #pytanie #samochod #auto

@GreeenOne: To już lepiej pytaj psa. Pies przynajmniej nie poda błędnej odpowiedzi
Miałeś czas żeby gadać z botem a żeby sprawdzić źródło które masz napisane już nie xD
@GreeenOne
3. Istotnymi częściami amunicji są: pociski wypełnione materiałami wybuchowymi, chemicznymi środkami obezwładniającymi lub zapalającymi albo innymi substancjami, których działanie zagraża życiu lub zdrowiu, spłonki inicjujące spalanie materiału miotającego i materiał miotający w postaci prochu strzelniczego.
@ElementalX7 no jak widać bot działający na zasadzie "jestem za głupi lub zbyt leniwy żeby przeczytać i zrozumieć więc zrób to za mnie" to nadal za mało żeby uzyskać satysfakcjonujące odpowiedzi. Ale widzę fanboje będą bronić mierności jak niepodległości xD Pochwal się łazęgo dorobkiem bo coś czuję że ja jako ekhem "leśny dziadek" nadal jestem
@ElementalX7: A propos kosmicznej technologii, takie coś mi kiedyś ta kosmiczna technologia wygenerowała:
źródło: 2024-12-11 18_37_11-Russian Bears in Space. — Mozilla Firefox
PobierzA więc odpowiedz B oraz C, odpadają. Ponieważ pytanie brzmi "Za amunicję
Mi osobiście AI bardzo pomaga w rozwoju firmy, podsuwa dość ciekawe pomysły co do rozwoju aplikacji, ogarnięcie jakichś roadmap itp sprawdza się bardzo dobrze choć wymaga drobnych poprawek i dobrze jednak znać się na rzeczy aby nie przewlekać jak bezmózg tego co wypluwa AI.
Mam też zaimplementowane AI w oprogramowaniach które dostarczam
źródło: IMG_3076
PobierzSam pocisk i łuska to nie amunicja.
źródło: tututu
Pobierzźródło: image
PobierzJak napisałem - trzeba wiedzieć, jak używać. Dobry prompt i dostajesz odpowiedź z linkiem, który pozwala na weryfikację w sekundę.
Inna rzecz, że cytowane przez Ciebie "badanie" (bo nierecenzowany artykuł na Yahoo czy CRJ nie jest badaniem) dotyczy funkcjonalności "live search" a przedstawiony przez OPa problem to nie jest live search.