Aktywne Wpisy
edenptlg +277

Nacho_Libre +18
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Ciąg dalszy przepływu Omeg przez moje łapy. Znów klasyczny Seamaster, ale tym razem na gumie. Nosiłem długo poprzedni model do którego miałem dokupioną nieoryginalną z AliExpress. Tym razem kupiłem zegarek na oryginalnej gumie Omegi. I wiecie co... tak jak można się spodziewać gumą Omegi, która kosztuje powyzej 1000PLN poza niewielkimi szczegółami szlifów klamry niczym się nie różni od chińskiej za 100PLN.
Cieszę się, bo idzie lato a Seamastera mam sprawdzonego i można go męczyć i traktować bez zbytniej uwagi, co najmniej jak G-Shocka.
źródło: temp_file5532678040095972019
Pobierztak na serio to g-shock jednak lepszy do ''tyrania''
@Peperonin Speedmaster na pewno delikatniejszy. Miałem Moonwatcha, ale pomijając jego wspaniała historię, to to jednak dosyć nudny zegarek jest.
źródło: temp_file1871535853698917809
PobierzObiektywnie lepszy, ale przerażająco nudny. Po wyjedzie urlopowym zawsze się cieszę, że mogę go w końcu zamienić na coś