Aktywne Wpisy

Viarus_ +75
Od grudnia mam nową stawkę w #pracbaza po podwyżce, o którą zabiegałem od kilku miesięcy. Ponieważ w tym miesiącu mam wypłatę bez premii to się chociaż cieszyłem że dostanę trochę więcej siana przed świętami. I co? I g---o, zapomniałem że przecież jest II próg, więc w nagrodę że się staram i podnoszę swoje kompetencje, za co dostaję w pracy uznanie w formie podwyżki to kapitan państwo mi zabiera jeszcze więcej.
ANALball +1
Czego jest najwiecej na polskich osiedlach poza Żabkami i kebabem? Tak serio serio od paru dni nachodzi mnie taka refleksja. Czasem na jedną ulice przypada 16 żabek.

Zależałoby mi na informacji jak jest z jakością zdjęć w obu. Kolega ma Poco i mówi że po przesiadce z modelu 6 jest lekko zawiedziony. Cena, wydajność i bateria na korzyść Poco, ale mam obecnie wieloletniego OP6 i jestem do dzisiejszego dnia mega zadowolony z tego telefonu, więc ciągnie mnie do marki, a z Poco nie wiem czego się spodziewać. Jeśli OP N4 robi lepsze zdjęcia, to całą resztę mógłbym bez problemu przeżyć bo i tak przesiadka na nowy telefon będzie zdecydowanym upgradem.
#smartfon #oneplus #pocophone #smartfony