Wpis z mikrobloga

Czy ktoś podzieli się opinią OnePlus Nord 4 vs Poco X7 Pro?
Zależałoby mi na informacji jak jest z jakością zdjęć w obu. Kolega ma Poco i mówi że po przesiadce z modelu 6 jest lekko zawiedziony. Cena, wydajność i bateria na korzyść Poco, ale mam obecnie wieloletniego OP6 i jestem do dzisiejszego dnia mega zadowolony z tego telefonu, więc ciągnie mnie do marki, a z Poco nie wiem czego się spodziewać. Jeśli OP N4 robi lepsze zdjęcia, to całą resztę mógłbym bez problemu przeżyć bo i tak przesiadka na nowy telefon będzie zdecydowanym upgradem.
#smartfon #oneplus #pocophone #smartfony
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Flugy nie mam opinii o nord 4 ale dwie stowki drożej jest np honor 200 pro który robi sztos zdjęcia a sensor głównego aparatu ma ten sam co magic 6 pro czyli jeden z najlepszych aparatów w smartfonach ( zobacz sobie na ranking dxomark). Za pare dni premiere ma honor 400 to 200pro powinien polecieć jeszcze z ceną... W takim budżecie raczej nie znajdziesz lepszego aparatu
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@fakjubicz86 wszedł jeszcze Motorola edge 60 pro która z cashbackiem wychodzi za 2k. Bebechy ma dobre chyba, nie wiem jak z aparatem z kolei. No i zaokrąglone krawędzie to nie wiem czy to jest to co chce mieć.
  • Odpowiedz
@Flugy tak wiem. Tyle, że tam sensor jest sony lyt700c czyli taki jak m.in. w edge 50 neo. Niby zdjęcia dobre w dzień ale w nocy już dużo słabiej. Wiadomo, że dużo też daje to jak aparat jest zestrojony pod dany model i w 60 pro może być lepiej pod tym względem. W papierach wyglada wszystko kozacko bo bateria 6000, dobry procek i ip69. No i fajne kolory. Z tym ekranem
  • Odpowiedz
@Flugy aż tak się nie znam żeby Ci opowiadać bajki ze ten procek lepszy a tamten gorszy albo ten bedzie pracował lepiej z ramem a ten gorzej. Prawda jest taka, że jeżeli zmieniasz z kilkuletniego telefonu i ciągnie cię do nord 4 to ja bym brał. Różnice odczujesz na duży pozytyw :) na pare lat na pewno starczy. Ja w sumie zawsze telefony wybierałem patrząc w zasadzie tylko na jakość aparatu
  • Odpowiedz