Wpis z mikrobloga

Jak w ogóle jakikolwiek zdrowy na umyśle człowiek może brać pod uwagę głosowanie na Nawrockiego po tych 8 latach, które zaserwował nam pis? Przez te 2 kadencje poziom buty, chciwości i upadlania drugiego człowieka przekroczył jakiekolwiek granice. Kradli jakby jutra miało nie być, pluli nam w twarz. Jeszcze stosunkowo niedawno to co widzimy na paskach w republice było wyświetlane w państwowej telewizji za moje i wasze pieniądze. To jest w ogóle cud, że mając taką machinę propagandową, prezydenta, większość w sejmie, i wiele innych instrumentów przegrali wybory. Ich rządy nigdy nie mogą się powtórzyć, bo kolejny raz władzy nie pozwolą sobie odebrać i standardy białoruskie wprowadzą w kwartał.

Nawrockiego w ogóle nie powinno być w drugiej turze i powinien szorować dupą w okolicach 5%, a pis za to co zrobił powinien wylądować na politycznym cmenatrzu.

#polityka
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Panamax: Beton zawsze będzie głosować na kogoś kto jest z PiSu. Można się łudzić, że będzie inaczej, że brudy, które wyszły na Nawrockiego spowodują, że typ sam zrezygnuje z kandydowania na prezydenta. Ale sondy uliczne (nie sondaże) pokazują, że nic się nie zmienia. To właśnie zrobiła propaganda. I nie, to nie sa ich poglądy, bo jak zapytasz jego wyborców o jego plan wyborczy to nikt nic nie będzie wiedział.
  • Odpowiedz
@washington: dlaczego piszesz do mnie w liczbie mnogiej? Przecież to logiczne, że nikt sobie tam dużej krzywdy nie zrobi. PO, PiS, PSL, konfa, lewica... To wszystko kasta. Ale jak już mam wybierać mniejsze zło dla mnie, to głos na konfe by poszedł. Każdy ma prawo głosować na kogo chce ()
  • Odpowiedz
  • 8
@spiewana-pilka-nozna: to nie jest wpis, żebyś zagłosował na Rafała. Głosuj sobie na kogo chcesz, byle nie na Nawrockiego. Ja w pierwszej rundzie i mam na dzieje, że w drugiej też, nie będe głosował na Trzaskowskiego.
  • Odpowiedz
@Panamax:

Jak w ogóle jakikolwiek zdrowy na umyśle człowiek może brać pod uwagę głosowanie na Trzaskowskiego po tych 8 latach, które zaserwowało nam PO w 2007-2015? Przez te 2 kadencje poziom buty, chciwości i upadlania drugiego człowieka przekroczył jakiekolwiek granice. Kradli jakby jutra miało nie być, pluli nam w twarz. Jeszcze stosunkowo niedawno to co widzimy na paskach w TVN było wyświetlane w państwowej telewizji za moje i wasze pieniądze.
  • Odpowiedz
@Panamax: na nałrokiego bedą głosowac wsie ktore przekupił pis wozami strażackimi, chodnikami i orlikami, jak w każdej dyktaturze najlepiej sterować ludzmi prostymi. Nie przypadkowo na koalicje głosuje najwiecej ludzi z wyższym wykształceniem a na pis ciemnota, nażreć sie, nachlać sie i żeby na leb nie padalo a na reszte wywalone co z krajem bedzie
  • Odpowiedz
@Panamax pewnie dlatego, że byli najefektywniejsi i najskuteczniejsi oraz mieli strategie wieloletnia

Poprawili byt niezamożnych, nakreślili jasne cele do których dążyli.

Dziś mamy już ponad rok rządzących i jakie zmiany poza łamaniem prawa?
  • Odpowiedz
Jak w ogóle jakikolwiek zdrowy na umyśle człowiek może brać pod uwagę głosowanie na Nawrockiego po tych 8 latach, które zaserwował nam pis?

@Panamax: Nawrocki przecież jest kandydatem obywatelskim
  • Odpowiedz
@Panamax: w każdym cywilizowanym kraju, polityk wycofałby się z kandydowania, po ujawnieniu takiej afery, jaka dotyczy Nawrockiego. U nas ten rzezimieszek zaliczy spadek poparcia na poziomie 1,5% i będzie kłamał dalej.
  • Odpowiedz
bądź poważny.

@Panamax: Sam przecież mówił ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jestem kandydatem obywatelskim, chociaż poparcia rzeczywiście udzieliło mi Prawo i Sprawiedliwość
  • Odpowiedz
@Panamax: ludzie po paru miesiącach od przejęcia władzy przez po już praktycznie zapomnieli co piss robił źle a ty byś chciał żeby po takim czasie jesscze cokolwiek pamiętali?
  • Odpowiedz
@Panamax ostatnie lata pokazały że premier i prezydent z jednej partii to zły pomysł, tym bardziej że rafałek to pacynka Tuska bez własnego charakteru i stałych poglądów a poza tym zwyczajnie nie lubię go jako człowieka,jakis taki fałsz wyczuwam od niego i cwaniactwo. Argument że pisowcy trafią do więzienia jak wygra mnie nie przekonuje i znajomość języków rownież,bo nawet w swoim ojczystym nic mądrego nie powiedział przez całą kampanię. Żeby nie
  • Odpowiedz