Wpis z mikrobloga

@cwlmod: Uczynienie z kogoś szefa swojego gabinetu, sekretarza stanu, najważniejszego doradcy politycznego nie jest decyzją polityczną xD. Dawno już uprawiasz gimnastykę artystyczną?
  • Odpowiedz
@dqdq1: przypominam pytanie

na żądanie Kaczorka tez zatrudnił Mastalerka w kancelarii?

Odpowiedź to tak lub nie i krótkie uzasadnienie.
  • Odpowiedz
@cwlmod: nie stwierdzasz zadnych faktów, tylko wyrazasz opinie, ze decyzja polityczna nie byla decyzja polityczna, bo Ci cos pod teze nie pasuje.
  • Odpowiedz
@dqdq1: pytanie nie dotyczy tego, w co ubrał się Duda, tylko czy na żądanie Kaczorka Duda zatrudnił jako szefa swojego gabinetu i sekretarza stanu Mastalerka? Wciąż czekam na odpowiedź.
  • Odpowiedz
@Dawul: Stwierdziłem fakty, a ty jesteś zwykłym pisowskim trollem. Duda nie zrobił nic czego Kaczorek by nie chciał, a ty zgodnie z zaleceniami jarusia mówisz na czarne białe xD

A teraz wracaj do przedszkola uczyć się różnicy między decyzją personalną, a decyzja polityczną. Jakim to dzbanem, trzeba być by udowadniać "niezależność" dudy przez zatrudnienie mastalerka xD
  • Odpowiedz
@cwlmod:

Stwierdziłem fakty, a ty jesteś zwykłym pisowskim trollem. Duda nie zrobił nic czego Kaczorek by nie chciał, a ty zgodnie z zaleceniami jarusia mówisz na czarne białe xD

Nie no to szacunek. Taki poziom argumentacji to ja szanuje. Widać, że jestes w tym dobry. Generalnie dziennikarze Onetu to chyba też pisowskie trolle
  • Odpowiedz
@Dawul: Wracaj do republiki trollu, który nie potrafi słowa prawdy napisać. Nawrocki to wyłudzacz mieszkania, a pis to kryminaliści. Takich jak ty powinni zamykać za kłamstwo i oszustwa + złodziejstwo xD

Tak, to o tobie bezmyślny pisobocie @Dawul xD
  • Odpowiedz
@cwlmod:

Wracaj do republiki trollu, który nie potrafi słowa prawdy napisać. Nawrocki to wyłudzacz mieszkania, a pis to kryminaliści. Takich jak ty powinni zamykać za kłamstwo i oszustwa + złodziejstwo xD

Sądząc, po tym, o czym dyskutujemy i z czym wyskoczyles, to mam wrazenie, ze raczej to o Tobie mozna powiedziec, ze jestes marnym trollem.
  • Odpowiedz
@cwlmod: ale to Ty dzwonisz.

Jeszcze zapomniałeś mi odpowiedziec na jedno pytanie albo po prostu go nie zrozumiales, wiec przypominam

Generalnie dziennikarze Onetu to chyba też pisowskie trolle prawda?
  • Odpowiedz