Aktywne Wpisy

Tetsuya +95
Ktoś jest obeznany jak się robi większe kampanie reklamowe na FB i Twitterze? Moglibyśmy zrobić jakąś zrzutkę i zacząć promować związki izraelitek z palestynczykami i murzynami w izraelskich mediach społecznościowych.
#zydkrecikorba #pytaniedoeksperta
#zydkrecikorba #pytaniedoeksperta
źródło: fbe63f4d7c9b027bd49ad4d459f972326853b2691a5d792979249398737f6baf
Pobierz
kieubasa +46

tylko nie pijcie, niebiescy to są okropni, oni zawsze złapią człowieka, kiedy nie trzeba. Ile słyszałem historii że złapali chłopaka po pijaku. Jeździł 20 razy na trzeźwo i 1 raz jechał po piwku i po wszystkim, nie ma prawo jazdy. Czasami lepiej albo piechotą albo autobusem... najgorzej mają ci co na bramce do pracy muszą dmuchać w alkomat codziennie.
współczuję wszystkim, którzy muszą mieć nocki, weekendy zawalone robotą. Trzymajcie się. Oby tylko dożyć emerytury. I pamiętajcie, nie da się kupić zdrowia, jak siada, trzeba iść na l4. Będą sapać, bo tacy są, zazdrośni ludzie. Znałem ziomka, powyżej 50, nie obudził się, drugi typek chodził z grypą do roboty i tak się urządził że zmarł na zawał. Zdrowie to zdrowie, nie da się go kupić.
najlepsza metoda na ciężkie typy - dobrze, dziękuję, ok, nic więcej, zero dyskusji, wchodzisz, robisz swoje i wychodzisz. Ludzie się nie zmieniają i nie zmienią. Wielu ma dużo złych cech delikatnie mówiąc, zazdrość, malkontenctwo, ciągłe narzekanie. Jedni będą zaczepiać, drudzy będą szydzić, każdy ma swój zestaw negatywnych cech. Dziękuję, ok, dobrze, narka. Mniej stresu, mniej problemów... i tak nie postawią ci świeczki na grobie.
ja zaczynam dzień z kawusią i mogę tylko powiedzieć, dobrego dzionku, jest ciężko, kupę spraw na głowie a zdrowie już nie te.
ważne mieć swoje hobby i je rozwijać. Na prawdę ja parę już znalazłem i jest jak fajnie spędzać wolny czas...
#pieniadze #biznes #gospodarka #mlodosc #szkola #pracbaza #przemyslenia #przegryw #depresja #alkoholizm
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@makler___gieldowy: obrzydliwe
jak sobie pomyślę, ehhh, te pieniądze nie mają już żadnego znaczenia. Patrzę na wartość pieniądza i to co zarobisz, zniszczy ci inflacja. Jeszcze 5 lat temu chleb był po 2,5 zł, czy 3 zł a dzisiaj? 5 zł to norma. Wesoło. Tak samo ziemia - jedynie dobro, na którym się zarabia.