Wpis z mikrobloga

#debata #polityka
Stanowski miał program w TVP Kurskiego?????? Ten kryształ dziennikarskiej niezależności????????????
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SaperX: twoj komentarz to piękny przykład jak manipulować emocjami.

Miał program i komentował mecze, za 4k https://wiadomosci.onet.pl/wybory/wybory-prezydenckie/debata-prezydencka-krzysztof-stanowski-uderzyl-w-prowadzaca-z-tvp-arcykaplanka/h0qkrc9
Tworzysz chochoła, że jest kryształowo czysty i jednocześnie sugerujesz że kasę (za prowadzony program) dostawał na lukrowanie pisu.
Nie jest kryształem, chyba ze masz jakieś przykłady że się tak sam
  • Odpowiedz
  • 0
@xenn123: Uważam, że Stanowski to ukryty albo i płatny pisowiec. Ta babka to niby "arcykapłanka propagandy"??? A 8 lat? OSIEM LAT propagandy takiej, jakiej nie było od komuny "to nie widział bo nie oglądał" :D Hał konwinient XD
Wtedy to w głównym wydaniu wiadomości leciał ściek aż się paski ślizgały na pompie!
To jest żałosne tłumaczenie. Kasa z Orlenu dla niego to niby przypadek?
I teraz taki pajac wychodzi i
  • Odpowiedz
@SaperX:
1. Nie wiem czemu piszesz o tvpis, Stanowski też wiele razy mówił że to był ściek, nawet na TEJ debacie.
2. Nie musisz być pis/kryptopis żeby pamiętać zapewnienia o "czystej wodzie", że "teraz będzie innaczej" żeby jechać po tvpo
3. Babka jest krytykowana bo nie potrafi zachować profesjonalizmu i jako dziennikarka publicznej telewizji gra do jedej bramki z władzą - zupełnie jak za tvpis
Jej popis na debacie właściwie
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@xenn123 ale jak ona zaatakowała? Jaki popis? Słucham. Wytłumacz proszę.
Ani mnie ona ziębi ani grzeje ale debatę oglądałem i wiem też co się działo przed: wydumana afera z losowaniami miejsc- do momentu gdy odparto kłamstwa tym że przecież wszyscy byli obecni i nie zgłaszali protestów.
I to ona jest winna? Bo śmiała się odezwać? I to nawet nie na pierwszy atak. No błagam...
Kandydaci to jacyś nadludzie są? A ten
  • Odpowiedz
@SaperX:
Niby afera z losowaniem to jakiś g spin szkoda gadać

Afera była o tym ze 8 z 10 sztabów protestowało żeby tvpo dało KOGOKOLWIEK zamiast pani wysockiej - ale mieli to w du*ie

Masz prawo uważać że to płatny pisowiec ale też nie
  • Odpowiedz
  • 0
@xenn123:

Nie bronie sakiewicza ani Nawrockiego

Krytyka po nie oznacza miłości pis itd

Wcale cię o to nie posądzam. Krytycznie odnoszę się do całej
  • Odpowiedz
@SaperX:
Myślę że gdyby debatę prowadził Rachoń to było by tak samo tylko trzeba zamienic po i pis rolami.

Stanowski nawet sam mówił że było tragicznie teraz jest lepiej ale nie idealnie. Ludzie są roczarowani obietnicami czystej wody i nowej jakości- to powoduje frustrację.
Sekielski robiący dobrze Trzaskowskiemu w nowym programie to nie jest nowa
  • Odpowiedz