Wpis z mikrobloga

@slawek887: jak nie umić w angielski to po polsku też coś znajdę ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Wysoko również pojawia się argument (42 proc. kobiet), że kobiety nie mają dostępu do legalnej aborcji w przypadku wykrycia ciężkich wad płodu.
  • Odpowiedz
@Ogau: Uwielbiam takich baranków, co się nie mogą pogodzić z tym, że nie mają racji i brną w zaparte, robiąc z siebie jeszcze większego głupka.

Co do cytatu polskiego, nie podałeś linka, bo wyszłoby, że tuż nad cytowanym zdaniem jest taki tytuł akapitu:

Dla Polek ważne są niezależność finansowa i praca

Czytaj więcej
  • Odpowiedz
@kosynier653:
Wszyscy kandydaci, każdy te same pytania, 3h ich p---------a. Jak można po porównać do manipulacją TVP za PiS? Bo 1 z 3 dziennikarzy się komuś nie podoba? Co to konkurs piękności gdzie ma być słodko?
  • Odpowiedz
@slawek887: nigdzie nie pisałem, że aborcja jest jedynym powodem, a że jest istotnym.

Jeżeli uważasz, że gorsze zdrowie psychiczne prowadzi do macierzyństwa to nie mam więcej pytań. Jeszcze powiedz, że zwiększona śmiertelność wśród noworodków po zakazie aborcji zachęca do zachodzenia w ciążę xD

Jakbyś jednak chciał więcej badań to zakład wciąż w mocy. Wystarczy zaakceptować. Póki co żodyn prawak nie poszedł na to w żadnej sprawie. Może będziesz pierwszym odważnym?
  • Odpowiedz
  • 0
nigdzie nie pisałem, że aborcja jest jedynym powodem, a że jest istotnym.

@Ogau: Nie, nie tak napisałeś. Po co kłamiesz?

Jeżeli uważasz, że gorsze zdrowie psychiczne prowadzi do macierzyństwa to nie mam więcej pytań. Jeszcze powiedz, że zwiększona śmiertelność wśród noworodków po zakazie aborcji zachęca do zachodzenia w ciążę
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@slawek887: przyjmujesz zakład i potwierdzisz nam głosowanie na Trzaskowskiego zdjęciem z rondlem na głowie? Póki co tylko manipulujesz, zamiast wstawić badania, które potwierdzą, że aborcja nie ma nic wspólnego z chęcią posiadania dzieci. Ode mnie za to dostałeś badania, ale, jak zwykle w przypadku zakutego łba, się nie spodobały. Mogę ci wysłać takich badań multum. Zresztą sam możesz je znaleźć, ale z jakiegoś powodu nie chcesz.

Nie, nie tak napisałeś.
  • Odpowiedz
  • 0
@Ogau: Mi wystarczy to jak się wijesz, jak próbujesz wmówić jakąś lewackość badań. Samo to pokazuje, że poza pluciem jadem, nie masz nic konkretnego do powiedzenia - baw się w jakieś śmieszne zakłady z kimś innym, bo ze mną już przegrałeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@slawek887: typowy konfedepisowiec jest typowy. Dostał czarno na białym to się zesrał, a na koniec uciekł, jak słabek na hulajnodze twierdząc, że zaorał xD
  • Odpowiedz
  • 0
@redorbiter: To już nie jest ta sama Dorotka co 10 czy 20 lat temu. To jest rozwinięta, zaciskająca zęby Dorota. Nadal siedzi w niej wściekła mała dziewczynka, co widać było na debacie. Ale o ile lata temu to mogła sobie pokrzyczeć, to teraz będzie próbowała zniszczyć Stanowskiego... i to widać. Żadne tam "pijak na mnie narzygał" jej nie wystarczy. Ona będzie sukcesywnie poświęcać czas jakiemuś jutuberowi, żeby go zniszczyć. Jestem
  • Odpowiedz