Aktywne Wpisy

johann_10 +117
Minimum 350 zł/h dla lekarza pierwszego kontaktu, wychodzi jakieś 59 tys. minus ryczałt 14% za odpowiednik jednego etatu.
Ale pamiętajcie - oni muszom dobrze zarabiać bo wyjadom!
Nono, mogą wyjechać np. do Niemiec lub Francji, gdzie taki lekarz rodzinny zarobi przy dobrych wiatrach 9-10 tys. euro brutto. Na UoP, z podatkiem dochodowym około 50% xD
#lekarz #lekarski #medycyna #konowalposting #zdrowie #pracbaza
Ale pamiętajcie - oni muszom dobrze zarabiać bo wyjadom!
Nono, mogą wyjechać np. do Niemiec lub Francji, gdzie taki lekarz rodzinny zarobi przy dobrych wiatrach 9-10 tys. euro brutto. Na UoP, z podatkiem dochodowym około 50% xD
#lekarz #lekarski #medycyna #konowalposting #zdrowie #pracbaza
źródło: IMG_4200
Pobierz
#relacje #zwiazki
Jakos wyszlo, ze sie zaczalem spotykac z zajeta laska i w niedziele jedziemy w gory na caly dzien. Klasa czy obciach bo sam nie wiem, nigdy przyprawianie rogow nie bylo moim zamiarem… Dla jasnosci to nic sie jeszcze nie wydarzylo co mozna by uznac za zdrade, nie wiem jakie byloby najlepsze wyjscie z tej sytuacji
Jakos wyszlo, ze sie zaczalem spotykac z zajeta laska i w niedziele jedziemy w gory na caly dzien. Klasa czy obciach bo sam nie wiem, nigdy przyprawianie rogow nie bylo moim zamiarem… Dla jasnosci to nic sie jeszcze nie wydarzylo co mozna by uznac za zdrade, nie wiem jakie byloby najlepsze wyjscie z tej sytuacji
Klasa czy obciach
- Klasa 17.5% (55)
- Obciach 82.5% (259)

#debata
źródło: image
Pobierzhttps://time.com/6588761/abortion-restrictions-hurt-mental-health/
Co do cytatu polskiego, nie podałeś linka, bo wyszłoby, że tuż nad cytowanym zdaniem jest taki tytuł akapitu:
Wszyscy kandydaci, każdy te same pytania, 3h ich p---------a. Jak można po porównać do manipulacją TVP za PiS? Bo 1 z 3 dziennikarzy się komuś nie podoba? Co to konkurs piękności gdzie ma być słodko?
Komentarz usunięty przez moderatora
Jeżeli uważasz, że gorsze zdrowie psychiczne prowadzi do macierzyństwa to nie mam więcej pytań. Jeszcze powiedz, że zwiększona śmiertelność wśród noworodków po zakazie aborcji zachęca do zachodzenia w ciążę xD
Jakbyś jednak chciał więcej badań to zakład wciąż w mocy. Wystarczy zaakceptować. Póki co żodyn prawak nie poszedł na to w żadnej sprawie. Może będziesz pierwszym odważnym?
@Ogau: Nie, nie tak napisałeś. Po co kłamiesz?
@Porucznik_Nos: Gościu, ale po pierwsze Stanowski nie mowil o samym jej wystepie na debacie, tlyko o prowadzeniu propagandy w TVPO i nie zapraszaniu kandydatow na rozmowy. A poza tym widziales jej wystep na debacie do europarlamentu? Przypominam ze Rachon nie prowadzil debaty prezydenckiej tylko tez do europarlamentu
@prestuga: faktycznie, tez jakos mialem jej obraz w glowie. Widocznie maja podobna maniere