Aktywne Wpisy

uncle_freddie +371
Napiszę to m.in po to, żeby miał szansę zamknąć mi mordę bramką: nie rozumiem fenomenu Kamińskiego, dzisiaj sparaliżowany
#mecz
#mecz

czerwony_kmer +305
Dlaczego parkowanie pojazdów o DMC > 2,5 t jest nielegalne w polsce. Doskonały przykład widoczny na zdjęciu. Nowy chodnik już zniszczony przez dostawcę. On dostanie co najwyżej 100 zł mandatu, a naprawa chodnika wyniesie przynajmniej kilka tysięcy. Oczywiście go zgłosiłem, ale na odpowiedź SM jeszcze trochę poczekam.
pozdrowienia dla chłopskorozumowca @chudykbr
#samochodoza #uprzejmiedonosze #konfitura
pozdrowienia dla chłopskorozumowca @chudykbr
#samochodoza #uprzejmiedonosze #konfitura
źródło: zniszczony chodnik
Pobierz

#debata
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzCzytam sobie najbardziej plusowane komentarze na mikroblogu z gorących po debacie - zero zaskoczenia.
Farma trolli koalicji siadła na stanowskiego.
Czytam komentrze na yt - zupełnie inny odbiór, ten prawdziwy, beka ze
Psy szczekają a Kanał Zero miał odwagę przyznać w głosowaniu wewnętrznym, że Zandberg wygrał debatę zdecydowanie - co oczywiście jest prawdą.
@kosynier653: taki luj, tu przynajmniej jak pytanie kończyli to wciąż pamiętałem jego początek xD Jak rachon swoimi pytaniami z tezą wchodził PiSowi w dupe to już koniec liny na szpuli witał górnika xd
To nie jest zorganizowane oddolnie, ja w to nie wierzę.
To jest odgórnie kontrolowane, jasne że podłapują ten zorganizowany skowyt też i pożyteczni idioci, najczęściej kolor ich nicku to bordo a staż +10 lat, ale w 90% to boty koalicji.
@slawek887: oczywiście, że są. I były prowadzone wielokrotnie. Nie tylko w Polsce. Wynik zawsze jest ten sam
źródło: telewizyjny kukuryna
PobierzJakby było inaczej, to byś podał przykład badania i zamknął dyskusje, ale Ty tylko p--------z dla p---------a