Aktywne Wpisy

Chlodny_Pokerzysta +201
Trzeba nie mieć godności żeby będąc facetem chodzić do klubów muzycznych w 2025r.
Stoisz jak pajac w kolejce po to żeby:
-widzieć jak kobiety i bogole wchodzą bez kolejki,
-liczyć na humor bramkarza przy wejściu,
-w środku, o ile nie jesteś super bogaty, być traktowanym jak g---o przez barmanki, obsługe, ochrone no i przede wszystkim kobiety,
-laski przychodzą tam głównie dla atencji i podbijania sobie ego, mając beke z facetów,
Stoisz jak pajac w kolejce po to żeby:
-widzieć jak kobiety i bogole wchodzą bez kolejki,
-liczyć na humor bramkarza przy wejściu,
-w środku, o ile nie jesteś super bogaty, być traktowanym jak g---o przez barmanki, obsługe, ochrone no i przede wszystkim kobiety,
-laski przychodzą tam głównie dla atencji i podbijania sobie ego, mając beke z facetów,
źródło: godnosc_nie znaleziono
Pobierz
blinkarA +2
Czasem przeglądam Instagramy moich koleżanek i aż mnie ściska. Wietnam, Tajlandia, Japonia, Dubaj, Nowy Jork, jakieś miasteczka w Portugalii, Islandia, Bali... Jedna wraca, druga leci. Co chwila nowe miejsce, kolorowe zdjęcia, uśmiechy, zachody słońca
A ja siedzę i patrzę. Trochę z zazdrością, trochę z żalem. Bo nie mam takiej kasy ani odwagi. Czuję, że coś mnie omija. Że inni żyją pełniej, ciekawiej, a ja tylko oglądam to z boku.
Ciekawa jestem czy
A ja siedzę i patrzę. Trochę z zazdrością, trochę z żalem. Bo nie mam takiej kasy ani odwagi. Czuję, że coś mnie omija. Że inni żyją pełniej, ciekawiej, a ja tylko oglądam to z boku.
Ciekawa jestem czy

zacytuj te slowa (1 - gdzie wprowadzil opinie publiczna w blad, 2 - gdzie sie przyznaje do tego), bo chyba cos sobie ubzdurales
@moj_wykopowy_login: a co, źle niby podał?
1/3 * 1/3 * 1/3 = 1/2197
@caru @SpadarBarys @ossprime @er6f @markus666 @Blo3de - ej, pokazcie jak to sie liczy
A ludzie to utożsamiają z wytypowaniem szóstki w Lotto...
Cisnę bekę z wykopków pulsujących komentarz z jakas alternatywna matematykę i liczę, że zobaczę te ich magię.
@gardziok: jeżeli liczysz wyrzucenie pod rząd, to tak. A tutaj masz 6 niezależnych losowac
@moj_wykopowy_login: no to jakie jest według Ciebie prawdopodobieństwo wylosowania 13 trzy razy z rzędu?
Bo tylko piszesz, że niezależne, ale nie wiesz co dalej z tym zrobić.
To właśnie dlatego, że losowania są niezależne, można ich prawdopodobieństwa mnożyć przez siebie.
@gardziok: to nie jest losowanie z rzędu. Było 6 niezależnych losowan
@moj_wykopowy_login: chyba kompletnie nie rozumiesz co to są zdarzenia niezależne.
Czy losowania były z rzędu, czy jednocześnie, nie ma znaczenia. Ważne, że były niezależne (bo były). Nadal można policzyć jakie jest prawdopodobieństwo, że w trzech niezależnych losowaniach jednej liczby z trzynastu wypadły trzy trzynastki.
I to prawdopodobieństwo wynosi 1/13 * 1/13 * 1/13 = 1/2197
Jeśli twierdzisz, że tak się