Aktywne Wpisy

mroz3 +252
Piątek, 10 kwietnia, zmarł Jacek Magiera, asystent selekcjonera reprezentacji Polski i były trener Śląska Wrocław. Miał 49 lat.
#wroclaw #pilkanozna #wks #mecz
#wroclaw #pilkanozna #wks #mecz
źródło: 669195099_1561724609295691_3499101467569123417_n
Pobierz
Metodzik +162
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA STEAM ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 Graveyard Keeper za D̲A̲R̲M̲O̲ na STEAM 🔥
📊 OCENY:
STEAM: Bardzo pozytywne (37 805 ocen)
🔥 Graveyard Keeper za D̲A̲R̲M̲O̲ na STEAM 🔥
📊 OCENY:
STEAM: Bardzo pozytywne (37 805 ocen)

Magisterka za granicą, czy warto w to się pchać?
Przedstawię moją sytuację, w ubiegłym roku skończyłem licencjat na SGH, aktualnie pracuję w zespole M&A w dość przeciętnym miejscu, choć brand rozpoznawalny. Byłem w trakcie studiów w świetnym miejscu, ale no niestety to tylko staż, biorą z 10% ludzi co na nim byli. Zastanawiam się jak tu by wejść na wyższy poziom. Mam odłożone około 300 no może w porywach 350k i 27m2 mieszkanie.
Poważnie rozważam pójście na topową brytyjską uczelnię typu LSE czy LBS itd. Na pewno znaczna część z tego co oszczędziłem na to by poszła. Pytanie czy to ma sens? Alternatywą jest zakup większego mieszkania, za to z bym dostał z obecnego + za oszczędności na spokojnie by kupił całkiem fajne dwa pokoje w dobrej lokalizacji.
Nie ukrywam, że marzę o dużej karierze w świecie bankowości inwestycyjnej czy private equity. Pytanie, czy dobra uczelnia to będzie game changer w rekrutacjach dla mnie? Patrząc na topowe miejsca w polsce to połowa nowych analityków tam ma zagraniczny wpis w CV. Co byście zrobili na moim miejscu?
#big4 #bankowosc #sgh #mbb #korposwiat
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Dipolarny
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
czy zwykłego ib typu santander itp.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
niezależny-znawca-86 też o tym słyszałem niestety, z czego to wynika, ryzyko geopolityczne?
RozwiewamyTajemnice: jakie uczelnie byś polecił? Zgadzam się tutaj, że w UK ceny są absurdalne, 50-60k funtów +
https://rankings.ft.com/rankings/2961/masters-in-management-2024
Albo tej: