Wpis z mikrobloga

@Filjan heh a ostatnio oglądałem wywiad z prof. Dudkiem. Nawet nie wiecie jak wielkie oczy zrobił redaktor przeprowadzający wywiad gdy Pan Profesor mówił, że ZNA proceder kupowania baz danych na czarnym rynku przez kandydatów na prezydenta. I, że to żadna teoria spiskowa, wystarczy zobaczyć jak ciężko było zebrać uczciwie 100 tysięcy podpisów tak znanemu dziennikarzowi jakim jest Stanowski.
  • Odpowiedz
@Filjan właśnie sie dziwiłem czemu po zmianie władzy nie dobrali mu sie do tyłka, przecież on normalnie w 2020 oświadczał że wyszedl z domu i znalazł 100 tys podpisów
  • Odpowiedz
@Filjan: ktoś niby miałby kupić sfałszowane podpisy za 100k po to żeby przegrać wybory? jaki to ma sens?

@kill15you: Jakbyś chciał być tak eksponowany w telewizjach/internecie to musiałbyś wyłożyć o wiele więcej niż 100k.
  • Odpowiedz
@Filjan: Ja do dzisiaj pamiętam, jak w którymś wywiadzie w 2020 Jakubiak beztrosko sam się przyznał, że startuje w tych wyborach tylko dlatego, że ludzie się domagają i sami mu przysłali podpisy, a on ich nawet nie zbierał.
  • Odpowiedz
  • 0
lol, chłop wydal hajs wiedząc że nie ma szans na wygraną? xD

@glassmice: każdy pijany wujek marzy o tym, żeby jego p---------a posłuchały tysiące ludzi, widać Jakubiak jest w stanie za to dużo zapłacić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Also w innym wpisie ktoś zwrócił uwagę, że Jakubiak naciskał na wystawienie faktury za te podpisy. Może to jeden z tych genialnych przedsiębiorców, którym się wydaje, że jak
  • Odpowiedz