@splinter96: PiS, PO... jedno zło. Ale trzeba przyznać, że Radziu i Tusk są znacznie lepsi w dyplomacji. Radzio jest nawet na poziomie światowym, Musk coś tam szydzi, że little man, ale ja tam Radzia szanuję.
@Wasky: @splinter96 ooo widzicie dziękuję, za tą ciekawostkę. @Wasky nie potrzeba być pasywno-agresywny wobec mnie. Przyznaję się do błędu. Nie kasuję komentarza poprzedniego, by móc się nabijać z mojej niewiedzy :)
@greg_uk tylko potem jak przychodzi do budowania jakiejś większość w naszym interesie to nie wychodzi. Co za różnica czy nic nie załatwimy we wrogiej atmosferze czy nic nie załatwimy z pokelepaniem po plecach i uśmiechem na zdjęciu
przygotowywanie i spożywanie pożywienia jest zdecydowanie zbyt męczące i żmudne a tu jeszcze trzeba składniki pozyskać no za jakie grzechy ludzie muszą jeść
PiS, PO... jedno zło. Ale trzeba przyznać, że Radziu i Tusk są znacznie lepsi w dyplomacji. Radzio jest nawet na poziomie światowym, Musk coś tam szydzi, że little man, ale ja tam Radzia szanuję.
Nancy jest symbolicznym miejscem dla relacji polsko-francuskich ze względu na:
obecność Stanisława
@greg_uk: Chyba cię lekko pogięło
Nieaktualne przynajmniej od kilku lat, jeśli ktoś tego nie dostrzega to po prostu jest debilem
Komentarz usunięty przez autora
@greg_uk: PiS, Konfederacja ... jedno zło. Trzeba jednak przyznać, że Mentzen lepiej jeździ na hulajnodze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@greg_uk: jesteś debilem?
Szanuj chorych psychicznie. Tak mi się napisało. PiS dużo gorszy.
źródło: 3fec924a6f0e32ded429f54802f052ee83a37e08f52ad621ddfaf75f921328ab
Pobierz@Wasky: dalej tam siedzi? Myślałem, że zaliczył zgon po ostatniej inbie