Aktywne Wpisy

_Alessandro_ +20
Jeśli jako nastolatek nie miałeś dziewczyny, która cię naprawdę chciała, dotykała, uprawiała z tobą miłość i dawała ci codzienną walidację, to reszta twojego życia jest przegrana z automatu. Nie ma czegoś takiego jak nadrabianie, nie ma "jeszcze zdążę, dajcie mi czas". Okno zamknęło się na amen, a twoja psychika została zgwałcona w najważniejszym etapie życia, tylko i wyłącznie przez twój wygląd. Pozostał ci codzienny cope do końca żywota twojego amen.
Natura.
#
Natura.
#

serio_serio +3
ciekawe czy jak na wykop napisze się, że ksu i farben lehre to 2 najgorsze zespoły "punkowe", ktoś się oburzy o godzinie nocnej 00:43

nie znalazlem, zeby ktos juz wrzucal
domyslny widok pokazuje tylko rok, ale da sie scrollem zobaczyc wiecej
#nieruchomosci
Ktoś tam wspominał, ale warto przypomnieć. Może @pastibox kiedyś wróci, ale szczerze to wydaje mi się, że nie.
Ciekawe co się zadzialo z @pastibox
źródło: image
Pobierz@unlucky_k: bo to chyba też pokłosie podniesienia cen ogłoszeń na otodom. I się zgadza od 1 kwietnia mocny spadek ogłoszeń bo trzeba za nie płacić więcej: https://businessinsider.com.pl/nieruchomosci/otodom-zmienia-cenniki-agenci-to-dzialania-monopolistyczne/7zbbm9d
@acpiorundc: to jest fakt i prawdziwy powod, rozmawiałem z jednym pośrednikiem odnośnie ofert to wprost powiedział że ofert ma 70, ale wystawione tylko 3 bo drogo
@armagedon444: to prawda. Trzeba szukać ofert na innych portalach ( nie otodom i olx bo to 1 grupa ).
Komentarz usunięty przez autora