Aktywne Wpisy

SystemHalted2_0 +424

dream_big +5
Dlaczego mężczyźni chcą mieć dzieci? Tym bardziej w tych niestabilnych czasach obecnie gdzie miliarderzy są wściekli, że nie produkuje się nowych niewolników do ich fabryk jak m.in. Elon Musk kiedyś wspomniał.
Po co brać czujące stworzenie na ten świat gdzie tak ciężko jest nam obecnie żyć? Ja się pytam. Mimo to wielu mężczyzn na aplikacjach randkowych dają, że chcą kiedyś mieć. Kobieta bierze i tak większość obowiązków co może dla nich być
Po co brać czujące stworzenie na ten świat gdzie tak ciężko jest nam obecnie żyć? Ja się pytam. Mimo to wielu mężczyzn na aplikacjach randkowych dają, że chcą kiedyś mieć. Kobieta bierze i tak większość obowiązków co może dla nich być

A jeszcze do tego jacyś debile zrobili sobie z tego show i to nagrali, a kolejni debile rozpowszechniają to po całym internecie. Zmasakrowane zdjęcia zwłok niewinnie zamordowanej kobiety latają sobie po necie, tak jakby ona i jej rodzina jeszcze za mało ucierpieli. Ręce opadają :/
#warszawa #uw #polska #morderstwo
@gorzki99: Tak, w podatkach.
@Vinizius Nom, ty też widzę mega miłosierny jesteś. Do tego jesteś po prostu idiotą, który nie ma pojęcia do czego służy proces sądowy i czemu jest on jednym z niewielu sposobów
Komentarz usunięty przez autora
@mazaken: ah tak- klasyczne tłumaczenie. "nie no może to i ok biegał z siekierą, po czym zamordował losową osobę i ją wytrzewił, ale to na pewno ktoś trzeci
@Karmatan33: Powielasz kretyńską propagandę, koszt kary śmieci w USA to koszt apelacji i procesów wyłącznie. Jest wyższy niż w innym przypadku ponieważ dożywocie w USA nie jest dożywociem tak samo jak w prawie każdym kraju świata, morderca idzie na ugodę potem są ograniczania wyroku dlatego jest mniej rozpraw. Średni czas odsiadki mordercy trwa tylko
@Karmatan33: to ile kosztuje?
@Karmatan33: Pocisk do beryla kosztuje niecałe 2 złote. Reszta to fanaberia.
@Vinizius: Zawsze szacunek za madre slowa.
@Mdx91 odlatuje w trzecia predkosc kosmiczna. Ale @alfka to juz chyba w piata czy
@gorzki99 Misiu, jak nie umiesz czytać prostych tekstów, to się nie próbuj wypowiadać na dorosłe tematy.
Moje odpowiedzi nie stwierdzają, czy kara śmierci jest zasadna, czy nie, tylko że aplikowanie KS bez żadnego procesu jak tu inny rozwielitek sugeruje jest strzelaniem sobie w stopę.
@alfka: A ja od lat powtarzam ze KS tylko w "100% pewnych przypadkow"
A Ty piszesz:
Lol chialem zacytowac ale widzac jak sie zblaznilas skasowalas komentarz :DD Brawo ty :D
źródło: image
Pobierz